Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EXIT 2018.: 25.000 ljudi iz preko 30 zemalja na prvom Exitovom No Sleep Festivalu u Beogradu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.11.2018. 8:09 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


[16.8.2018.] Jedan od najvećih producenata svih vremena, Nile Rodgers nastupit će uz pratnju svoje legendarne grupe Chic na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg jubilarnog, petog izdanja Sea Dance festivala na plaži Buljarica u Budvi, u četvrtak 30. kolovoza! Legendarni skladatelj i glazbenik koji je značajno utjecao na tokove razvoja popularne glazbe, zaslužan je za neke od bezvremenskih hitova i albuma za svjetske zvijezde kao što su David Bowie, Madonna, Duran Duran, Daft Punk, Eric Clapton, Robert Plant, George Michael, Bryan Ferry, B-52s, INXS i mnoge druge. Za suradnju s njim borili su se i giganti kao što su Mick Jager i Michael Jackson, a disko era ne bi bila ista bez kapitalnih plesnih himni njegove grupe Chic, ali i hitova za Sister Sledge i Dianu Ross, dok se njegova čuvena pjesma "Good Times" smatra samim izvorištem hip-hopa. Kada se saberu, sve pjesme koje je radio premašuju 500 milijuna prodanih albuma i preko 75 milijuna singlova. Rodgers dokazuje svoju suvremenost i činjenicu da je najveći vizionar kog je plesna glazba ikad imala, time što stoji iza superpopularne pjesme "Get Lucky", možda i najvećeg ljetnog hita ovog desetljeća! Na listi njegovih mlađih suradnika upisali su se i Lady Gaga, David Guetta, Avicii, Pharrell Williams, Kylie Minogue, Pitbull, Sigala, Disclosure i Sam Smith, dok će sa Chic objaviti novi album “It’s About Time” u rujnu ove godine, čije će pjesme premijerno čuti publika na Sea Dance festivalu!

Legendary Nile Rodgers & Chic coming to Sea Dance Festival





Da će nastup pored tirkiznog Jadrana biti pravi spektakl, najbolje govori podatak da je BBC proglasio Rodgersa i Chic za jedno od najboljih koncertnih izvođenja u 2017., dok su ovaj furiozni sastav i festivalski giganti Glastonbury i Coachella uvrstili prošle godine među svoje najuspješnije nastupe po ocjeni medija i publike. Još uvijek se prepričava i spektakularno otvaranje Exita 2013. kada su se na krcatoj glavnoj pozornici zborski pjevali hitovi "Let's Dance", "Get Lucky", "Le Freak", "We Are Family", "Notorious", "Lost in Music", "Like a Virgin", "Upside Down" i brojni drugi, čije melodije doslovno je svatko čuo, a ni ne znajući da ih sve povezuje jedno ime - Nile Rodgers! Zato je ovaj glazbeni genij uvršten i u Rock and Roll kuću slavnih, ali i Dance kuću slavnih, Grammy kuću slavnih, a predsjedava i Kućom slavnih glazbenih autora.



Ravno s vrhova svjetskih top lista i nakon nedavnog headlinerskog nastupa na glavoj pozornici festivala Tomorrowland, u četvrtak 30. kolovoza, na Sea Dance stiže i belgijska superzvijezda Lost Frequencies! Popularni glazbenik na Sea Dance se vraća nakon rasprodane turneje sa svjetskim zvijezdama The Chainsmokers te novim albumom na kome se nalazi hit singl s Jamesom Bluntom, i pjesmama "Crazy" i "Beautiful Life" zahvaljujući kojim je ponovno zauzeo top pozicije svjetskih glazbenih lista uz stotine milijuna YouTube pregleda. Listi izvođača ovogodišnjeg festivala pridružit će se i Burak Yeter, koji na jubilarno izdanje Sea Dance festivala stiže nakon fantastičnog nastupa na Exitu pred više od 25 tisuća fanova! Ovaj nizozemski DJ turskog porijekla jedna je od najvećih senzacija na klupskoj sceni u proteklih par godina, o čemu svjedoči apsolutni hit singl "Tuesday" koji se vrtio u klubovima širom svijeta uz oko 400 milijuna YouTube pregleda! Čast da se vrate i na peto izdanje festivala pripala je višestruko platinastom producentskom i DJ dvojcu Filatovu i Karasu. Nakon vrtoglavog uspjeha internacionalnog hita "Don’t Be So Shy" koji je osvojio platinastu nakladu, a ujedno se našao i na listi najtraženijih singlova glazbene platforme Shazam, duo iz Moskve stiže na tirkiznu Buljaricu s novim hitovima među kojima je i sjajni ljetni hit "Time Won’t Wait" koji je u prethodnoj godini pokorio gotovo sve top liste svjetskih radio stanica. Plejadi sjajnih svjetskih imena pridružit će se i vodeća postava prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity, s misijom da predstave neke od novih zvijezda regionalne rap scene. Tako će, uz ultra popularna imena kao što su VIP i Coby, na glavnoj festivalskoj pozornici pokazati što znaju Arafat, Surreal, Fox, Kukus Klan, Mili i Sara Jo.



Svoje nastupe na petom jubilarnom izdanju Sea Dance festivala koji će biti održan od četvrtka, 30. kolovoza do subote, 1. rujna na plaži Buljarica u Budvi potvrdili su Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nile Rodgers & Chic, Nina Kraviz, Alice Merton, Dax J, Lost Frequencies, Burak Yeter, Antigone, Francois X, Shlømo, Eagles & Butterflies, Filatov&Karas, Sofia Rodina, Marko Nastić, PTU Live, Hladno pivo, Van Gogh, Marko Louis, Sajsi MC , Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Bassivity Showcase, Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gillerz & Be Good, Ilija Đoković, Sugar Lobby, Monosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa, Jan De R i mnogi drugi.

Trodnevne ulaznice za Sea Dance po cijeni od samo 210 kn dostupne su na stranici seadancefestival.me samo do 22. kolovoza, nakon čega će cijena biti viša, a preko službene turističke agencije EXIT festivala EXIT Trip, u ponudi su i paketi koji obuhvaćaju ulaznice za festival i smještaj.




[26.7.2018.] Nakon što je prošle godine okupio preko 20.000 posjetitelja nultog dana na Exitu, uz nastupe imena kao što su Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple, Rebekah i brojni drugi, ovogodišnji No Sleep Festival održat će se u Beogradu od 16. do 18. studenoga! Novi član iz velike Exitove obitelji festivala, nastao je iz međunarodno proslavljene glazbene platforme No Sleep i uz podršku popularnog brenda Guarana, a tijekom besanog vikenda i uz neprestani program od 48 časova, na više lokacija u Beogradu, među kojima su Novi Hangar u Luci Beograd te klubovi Drugstore, 20/44 i razna druga kultna mjesta, nastupit će neki od vodećih izvođača svjetske elektronske glazbe, kao i nadolazeće zvijezde uz podršku regionalne i domaće scene.

No Sleep Festival 2018 - Step Into the Next Chapter:



Posle tri povijesna nastupa u završnici Exita, kao i nebrojenih headlinerskih setova na gotovo svim vodećim festivalima svijeta, Nina Kraviz vraća se u Beograd koji odlično pamti po svojim najranijim koracima na svjetskoj sceni i prvim međunarodnim nastupima izvan rodne Rusije. Nina se vraća u trenutku kad cijela svjetska javnost prati svaki njen korak s dosad nezabilježenom pažnjom, dok njena nova glazba ove godine neprestano stiže kroz remikse koji pomjeraju žanrovske granice. Istovremeno, njena veoma jedinstvena izdavačka kuća "трип" upravo je proslavila svoje 20. izdanje, kompilacijski album sastavljen od najčišćeg acida, industrijskog techna pa čak i gabbe. Neumorno skačući od željezničkih stanica do aerodroma, od najvećih pozornica do najmanjih prodavaonica ploča, nastupajući rame uz rame s najvećim zvijezdama među kojima je i sama danas, i gurajući uz sebe neke od najneafirmiranijih talenata, Nina je ostala fundamentalno nezavisna. Nasuprot uvriježenom mišljenju, sve ove godine je aktivna na sceni bez raznih menadžera koji bi joj vodili karijeru i igrali na takozvane "zicere" i umjesto toga okuplja kreativce sa svih strana, pomažući mnogima da zasluženo budu obasjani istim onim svjetlom koje nju danas svuda prati. Uz titulu najboljeg svjetskog DJ-a za 2017. godinu, Nina Kraviz i dalje s istom strašću čuva izvorni underground duh elektronskog pokreta i krči put novoj generaciji headlinera.



Jedan od takvih je i britansko-berlinski techno heroj Dax J koji je svijet osvojio sa završnim setovima najvećih događaja, zbog čega su ga redom Mixmag, Groove Magazine i DJ Mag proglasili za najboljeg DJ-a nove generacije, a vodeći festivali svrstali u rang udarnih izvođača. Njegovim stopama korača i mladi francuski buntovnik, misterioznog identiteta i upečatljivog pseudonima I Hate Models za kojeg je cijeli svijet saznao zahvaljujući furioznim remiksima za Depeche Mode te cijeloj plejadi singlova koji predvode novi super-uzbudljivi val na svjetskoj elektronskoj sceni.





No Sleep Festival održat će se na više lokacija dok će središnji program biti smješten u industrijskom okruženju Luke Beograd i njenom novom Hangaru na samoj obali Dunava. Novi Hangar ujedno je i nova tačka najvećih elektronskih događanja u Beogradu, smještena na samo 1.500 metara od Trga republike, a na ovoj, centralnoj lokaciji No Sleep Festivala, bit će prikazana i najsuvremenija produkcija iz ranga vodećih elektronskih festivala u zatvorenom prostoru. Uz središnje, No Sleep Festival imat će i brojne dnevne i after žurke te prateće programe kao što su izložbe i radionice, uz glazbenu konferenciju s nekim od najaktualnijih tema na svjetskoj i domaćoj elektronskoj sceni.

Glazbena platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svjetske elektronske i klupske scene. Zahvaljujući matičnoj No Sleep Novi Sad pozornici na Exitu, s kojom je i pokrenuta cijela platforma, na jednom mjestu svake godine se okupljaju neki od najpoznatijih svjetskih klubova kao što su fabric, Concrete, Tresor, Sub Club, Fuse, Arma17, The Bunker New York, Nitsa, Salon des Amateurs i Grelle Forelle, uključujući i ovdašnje klubove kao što su Drugstore, 20/44 i Tunnel. U protekle tri godine, EXIT je uz No Sleep događaje obišao neke od najvećih metropola kao što su New York, London, Moskva, Barcelona, Rim i drugi, a ove jeseni vraća se u Beograd, prvi put u festivalskom formatu.

Stotine izvođača koje je dosad okupila No Sleep platforma, od prošlogodišnjeg No Sleep Festivala do No Sleep Novi Sad pozornice na Exitu, ili njenog morskog izdanja na Sea Dance festivalu pa sve do brojnih No Sleep događaja širom svijeta, uključuje imena kao što su Jeff Mills, Nina Kraviz, Dax J, Amelie Lens, Rødhåd, Helena Hauff, Moritz Von Oswald, Charlotte de Witte, DJ Tennis, Craig Richards, Ellen Allien, The Hacker, Vatican Shadow, Paula Temple, Rebekah, Function, Red Axes, Honey Dijon, Mike Servito, Denis Sulta, Rebolledo, Eagles & Butterflies, Dasha Rush, Kobosil, Antigone, Francois X, Zadig, Kangding Ray, Nikita Zabelin, Bjarki, Powell, Jane Fitz i brojni drugi. Među njima se nalaze i brojni domaći i regionalni akteri kao što su Tijana T, Vladimir Ivković, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Insolate, Kristijan Molnar, Lag, Miloš Pavlović, Filip Xavi, Scalameriya, TKNO, DJ Jock, Ilija Đoković, Aleksandar Grum, Sugar Lobby, After Affair, Noise Destruction, DJ Brka, Schwabe, Boža Podunavac, Vlada Janjić, Stevie Whisper, Akioki, Beyond House, Tapan, Svetlana Maraš, 33.10.3402, Techno Klinika, Mihajlo HFM, Proximus, Monosaccharide i drugi.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: