Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Predavanje "Pomoć i iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Brune Groeninga"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.11.2018. 8:06 
Naslov:  GISKO: Predavanje "Pomoć i iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Brune Groeninga"
16.11.2018. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u petak, 16. studenoga 2018. godine s početkom u 17.00 sati organizira predavanje pod nazivom "Pomoć i iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Brune Groeninga". Predavanje će održati voditeljica Uskog kruga Osijek i Zajednice 3 Branka Takač u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Rastom svijesti o sveobuhvatnim i alternativnim mogućnostima iscjeljivanja, tema "Iscjeljenje duhovnim putem" privlači sve više pozornosti. Tisućama godina u razvijenim ljudskim kulturama govori se o postojanju više snage koja može pomoći i iscjeljivati. Bruno Groening iza sebe je ostavio znanje o prirodnoj iscjeljujućoj snazi "Heilstrom" te pokazao ljudima kako tu snagu i sami mogu primiti. "Vjera u dobro preduvjet je za to, kao i volja za ozdravljenjem". Prema riječima Brune Groeninga ne postoji neiscjeljivo. Više o temi bit će rečeno tijekom predavanja.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: