Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatno kuglanje, dobrovoljno darivanje krvi i odličan shopping u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.11.2018. 8:39 
Naslov:  Besplatno kuglanje, dobrovoljno darivanje krvi i odličan shopping u Portanovi
Od 16.11.2018. 17:00 do 18.11.2018. 16:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 16. studenog 2018., od 17:00 do 20:00 sati Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek i GBowling organiziraju besplatno kuglanje u Portanovi! Cilj ove akcije je aktivirati što veći broj građana na sportsku aktivnost, a ovaj puta građani će imati priliku upoznati se s modernim konceptom kuglanja ili se podsjetili kako je dobro gorjeti od želje da se sruše svi čunjevi iz prve! Pozvani su svi, bez najave i bez ikakve pripreme! Sve koji se pridruže ovoj akciji u GBowlingu čekaju educirani treneri, velik broj staza i puno dobre zabave.



A u subotu 17. studenog od 16:00 sati starta još jedna u nizu akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju organizira Crveni Križ Osijek, Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i Portanova. Akcija će se održati od 16:00 do 19:00 sati u Portanovi, na 2. katu, u poslovnom prostoru između lounge bara Waldinger i restorana Polaris. Iskoristite ovu priliku, darujte krv i spasite život.



Ako ovo nije dovoljno za dolazak u Portanovu, podsjećamo vas na odličnu ponudu jesensko-zimskih kolekcija i međusezonske popuste koji su sveprisutni u trgovinama i koje treba iskoristiti!

Ako ne prije - vidimo se za vikend u Portanovi!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: