Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] "Super je" - novi singl benda Instinkt

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.11.2018. 20:04 
Naslov:  [VIDEO] "Super je" - novi singl benda Instinkt
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki bend Instinkt koji je u subotu predgrupa Parnom valjku jučer je izbacio treći po redu singl "Super je" koji je izdan pod okriljem Croatia Records u suradnji sa Styx produkcijom.

Glazba i tekst: Ivan Leko
Aranžman i produkcija: Daniel Hojsak
Režija i produkcija spota: Vatroslav Haramustek
Kamera: Ivica Benić i Vatroslav Haramustek
Izvršni producent: Tomislav Jelić
Hvala: Maja Matijević, Andrea Ilakovac, Ivica Benić, Alen Leko, Dominik Kotris




Više o bendu:
Osječka pop-rock grupa INSTINKT je bend koji njeguje pop-rock stil od novog vala pa sve do dana današnjeg, postojimo još od davne 2003. godine kad smo kao klinci počeli "sviruckati" u jednom podrumu i skupljati policijske prijave zbog buke.

Od početka do danas promijenili su se mnogi članovi benda, ali sam kostur benda uz vokala Ivana Leku, klavijaturistu Dalibora Andrašeka i Vatroslava Haramusteka ostao je nepromijenjen. Na CMC DEMO natjecanju mladih i neafirmiranih bendova na CMC televiziji, 2009. završili smo u samom finalu među "TOP 5" bendova s izvedbom našeg singla "Ljubav je Greška" te smo skrenuli pozornost na svoj rad, a 2012. godine imamo i nastup uživo u emisiji "Dobro Jutro Hrvatska".

Od kraja 2016. godine počinjemo suradnju s Tomislavom Jelićem (Kameny) te početkom 2017. godine izdajemo naš prvi singl "Nikome te ne dam", a početkom ove godine izbacili smo van i drugi singl imena "Daljine" u zidanju Croatia Records. Od novog singla imamo velika očekivanja.

U lipnju 2017. godine nastupali smo i u Vodicama na CMC festivalu.

Inače, nastupili smo kao predgrupa mnogim poznatim bendovima (Vatra, Atomsko sklonište, Opća Opasnost, Belfast Food, Psihomodopop, S.A.R.S., Adastra, Pips Chips & Video Clips, Prljavo Kazalište itd.).



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: