Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Belišće: Večer mjuzikla @ Centar za kulturu Sigmund Romberg

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.11.2018. 8:12 
Naslov:  Belišće: Večer mjuzikla @ Centar za kulturu Sigmund Romberg
23.11.2018. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Završna večer 42. Rombergovih glazbenih večeri, u izvedbi Zabavnog orkestra Amaterskog kazališta Belišće i solista, ove godine u znaku je mjuzikla. Večer mjuzikla publiku će povesti u svijet prepoznatljivih songova iz mnogih poznatih mjuzikala, poput Mački, Mamme Mie i Jalte, Jalte. Program će obogatiti i poneka skladba Sigmunda Romberga, jednog od najznačajnijih skladatelja glazbe za mjuzikle, filmove i operete prve polovice 20. stoljeća, kome se u čast ova tradicionalna belišćanska glazbena manifestacija organizira već 42. put. Na završnoj večeri bit će dodijeljena priznanja za amaterski rad i doprinos članovima Amaterskog kazališta Belišće, a program će voditi Tea Kozina i Dorian Vicić.

U Večeri mjuzikla uživajte u petak, 23. studenog 2018. godine s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg. Ulaznice, po cijeni od 15 kuna, rezervirajte u Centru za kulturu na broj telefona 533-274 od 7 do 15 sati, na mail ravnateljica[at]cks-romberg[dot]hr ili na Facebook stranici Centra.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: