Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Župan Anušić i Donna Vekić posjetili učenike sportskih razreda I. gimnazije Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.11.2018. 20:07 
Naslov:  Župan Anušić i Donna Vekić posjetili učenike sportskih razreda I. gimnazije Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


Najbolju osječku tenisačicu Donnu Vekić danas (9. studenoga 2018. godine) primio je župan Ivan Anušić, a potom su zajedno posjetili I. Gimnaziju Osijek gdje su se sastali s učenicima četiri sportska razreda, ravnateljem Draženom Đapićem i profesorima tjelesnog odgoja.

- Donna Vekić je brend Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Slavonije i Hrvatske. Drago nam je što je upravo iz naše Županije, pa je želimo promovirati i da ona promovira nas. Hrvatska se treba promovirati kao prijateljska zemlja, zemlja koja ima kvalitetne sportaše i ljude, koja je blagonaklona svakomu tko nas posjeti i koja želi vidjeti turiste. Osječko-baranjska županija ima velike turističke potencijale i vrsne sportaše, pa smatramo da nema bolje promocije od one koje sport može ponuditi te dajemo punu potporu Donni i njenom radu - rekao je župan Anušić.



Donna Vekić je upozorila učenike da je obrazovanje izuzetno važno u životu, kao i da profesionalno bavljenje sportom traži puno odricanja. Naglasila je potporu obitelji koju je uvijek imala, a da je za uspjeh u sportu prvi uvjet jasna želja i cilj. Zahvalila je županu što smatra da je prava osoba za promociju Osječko-baranjske županije i dodala kako na svim sportskim susretima i destinacijama u svijetu ističe od kuda dolazi te upućuje poziv u posjet njenom rodnom kraju.





Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: