Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Plesna skupina Midal: Nove grupe - Mame i djeca; Radionice za djecu s teškoćama u razvoju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.11.2018. 11:54 
Naslov:  Plesna skupina Midal: Nove grupe - Mame i djeca; Radionice za djecu s teškoćama u razvoju
10.11.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Plesna skupina Midal početkom ovoga mjeseca je pokrenula dvije nove grupe. Radi se o grupi Body workout za mame i rekreacija za djecu te grupi Plesne radionice za djecu s teškoćama u razvoju.

Iako Plesna skupina Midal postoji i djeluje od 2006. godine i vodi plesne treninge bazirane na cheerleading i pom pon ples, odlučili smo se pokrenuti nešto novo u Osijeku.

Grupa Body workout za mame i rekreacija za djecu, namijenjena je majkama koje bi se voljele rekreirati, ali im nema tko paziti na dijete za to vrijeme te bi ujedno htjele i da se dijete bavi sportom. Ovi treninzi za mame i djecu se održavaju u istom terminu, ali u dvije odvojene dvorane s dvije trenerice. Termini održavanja treninga su utorak i četvrtak od 18:15 do 19:15, Fitness studio Smart Jump, Mall Osijek 1. kat.

Plesne radionice za djecu s teškoćama u razvoju, vode plesna trenerica Ingrid Propadalo u suradnji sa psihologinjom Marijom Zidar Kasapović. Ove radionice su zamišljene kao kombinacija druženja, razgovora i plesnih vježbi prilagođenih djeci s teškoćama u razvoju. Radionice se održavaju subotom od 10 do 11 sati, Fitness studio Smart Jump, Mall Osijek 1.kat.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: