Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pale sam na svijetu, modno savjetovanje i odličan shopping ovaj vikend u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.11.2018. 10:16 
Naslov:  Pale sam na svijetu, modno savjetovanje i odličan shopping ovaj vikend u Portanovi
Od 09.11.2018. 16:00 do 11.11.2018. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak 9. studenog 2018., od 16:00 do 20:00 sati u prodavaonici Borovo održat će se besplatno modno savjetovanje sa stilisticom Almom Premeri Zoko i modni party samo za žene! Ako tome dodamo još i besplatni make up za posjetiteljice, spremnih 50 beauty poklona i neodoljive popuste, dobivamo event koji nikako ne želite propustiti!



U subotu 10. studenog od 10:00 do 13:00 sati u prizemlju Portanove u organizaciji Društva za zaštitu od dijabetesa Osijek obilježit će se Svjetski dan oboljelih od šećerne bolesti i to vađenjem i mjerenjem šećera u krvi, mjerenjem krvnog tlaka te davanjem savjeta svim posjetiteljima Portanove koji žele provjeriti svoje zdravlje.



U nedjelju 11. studenog u 11 sati na zadovoljstvo svih mališana i njihovih roditelja, u Portanovu ponovno stiže Dječje kazalište iz Osijeka kako bi potpuno besplatno odigralo priču o slavnom Paletu koji je ostao sam na svijetu. Dovedite svoje mališane ovu nedjelju u Portanovu i uživajte zajedno s njim u odličnoj interpretaciji ove svevremenske priče.



Ako ovo nije dovoljno za dolazak u Portanovu, podsjećamo vas na odličnu ponudu jesensko-zimskih kolekcija i međusezonske popuste koji su sveprisutni u trgovinama i koje treba iskoristiti!

Vidimo se za vikend u Portanovi!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: