Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] "Falit ću ti ako odem" - Kas ima novi spot!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.11.2018. 9:05 
Naslov:  [VIDEO] "Falit ću ti ako odem" - Kas ima novi spot!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon naporne i uspješne godine dečki iz Kasa predstavljaju nam svoj novi spot. Pjesmu Falit ću ti ako odem potpisuje već prepoznatljiv autorski tandem, osvajači 6 Porina, popularna Mia Dimšić i Damir Bačić čiji je zvuk već svima dobro znan. Ovo nije prva suradnja Mije Dimšić i Kasovaca Prva pjesma koju je Mia napisala za Kasovce je naslovna pjesma aktualnog albuma Danas smo kraljevi. Aranžman za pjesmu potpisuju Dario Hleb i Marin Bando, dok je pjesma snimana u studiju Željka Nikolina u Osijeku. Pjesma je to s albuma Danas smo kraljevi u izdanju Croatia records koji je nominiran za Porin u svojoj kategoriji za album godine.

Snimanje spota za novi singl dečki su povjerili produkcijskoj kući Metanoya iz Osijeka. Spot je sniman u gradu Osijeku, na lijevoj obali Drave te u okolici grada gdje jesenje boje upotpunjuju ovu prekrasnu ljubavnu priču.

Odabir glumaca u spotu je izuzetno zanimljiv, možda i najlakši od svih dosadašnjih odabira kroz koje smo prošli, a vjerojatno je jedan od najefikasnijih i najefektnijih – govore nam Kasovci.

Falit ću ti ako odem slatka je, romantična i emocijama prožeta pjesma pa smo to pokušali prenijeti i na spot. Tu atmosferu ljubavne balade dočarali smo kroz nježne i simpatične uspomene para koji uživa u svojoj ljubavi, unatoč ponekoj prepreci na putu. Za snimanje ovoga spota odlučili smo da se u glavnoj ulozi, uz moju malenkost, pojavi moja supruga Lana – baš zato sve što ćete vidjeti u spotu je iskrena, proživljena, autentična emocija. Nismo morali glumiti, samo smo prenijeli pred kameru sve što inače osjećamo i radimo. Na snimanju je bilo veselo i opušteno, uživali smo u prirodi, i naravno, u našem stilu, puno se smijali i šalili. Zaista mislim da cijela ova priča spotu donosi jednu novu dimenziju i veću vrijednost. Nadam se da će gledatelji osjetiti tu iskrenost i ljubav te prepoznati i uskoro i pjevušiti ovu slatku, nježnu baladicu, jer, na kraju krajeva, sve se svodi na ljubav, uz koju je sve ljepše i lakše. – rekao nam je Dinko Glavaš, pjevač Kasa









Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: