Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portastična srijeda - Shopping s popustima danas u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.11.2018. 8:26 
Naslov:  Portastična srijeda - Shopping s popustima danas u Portanovi
07.11.2018. 8:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prva srijeda u mjesecu je sjajan dan za odlične uštede. Trgovine u Portanovi su i za ovu srijedu 7. studenog pripremile popuste koji će oduševiti svakog željnog kvalitetnog i povoljnog shoppinga.

Ove Portastične srijede potražite do 50% popusta u trgovinama Mass i PittaRosso, 30% popusta u Argentumu, Camel active, Ciciban, Galileo, Springfield ili Woman'secret trgovini. 20% popusta očekuje vas u Adidasu, Hervisu, Tom Tailoru, ShoeBeDo ili Shoosteru, a 15% popusta na sav asortiman (izuzev branda Stokke) potražite u trgovini Magic Baby, a isti toliki popust u Baby Centeru na namještaj i opremu za bebe (kolica, autosjedalice).

15% popusta za kupovinu iznad 200 kuna pripremio je dm, a isto toliko za kupovinu iznad 400 kn Polleo sport. A ako se želite zabaviti, samo ovu Portastičnu srijedu u GBowlingu vas očekuje popust od 50% na kuglanje, a danas je i Moja Cinestar srijeda te u kino možete ići za samo 22 kune.

Pet Home specijalizirana trgovina opreme, hrane i veterinarsko medicinskih proizvoda za kućne ljubimce također sudjeluje u današnjoj Portastičnoj srijedi i to s 20% popusta na sve izuzev već sniženog, a popularna Pink Panda s 15% popusta na Brandove Revolution, I heart i Revolution Pro.

Izdvojili smo ovdje samo dio današnje zanimljive ponude Portanove, a sve popuste koji vas očekuju ove Portastične srijede potražite na Portanova.hr.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: