Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki karataši odlični na šestom po redu Grawe Energija kupu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.11.2018. 9:59 
Naslov:  Osječki karataši odlični na šestom po redu Grawe Energija kupu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki karataši jučer su sudjelovali na šestom po redu Grawe Energija kupu u Banja Luci. Iz Osijeka nastupili su karate klub Esseker i Hrvatski sokol. Njihova priopćenja možete pročitati u nastavku:

Karate klub Hrvatski sokol:
Na ovogodišnjem 6. Grawe Energija kupu održanom 3.11.2018. u Banja Luci nastupilo je rekordnih 1269 natjecatelja iz 97 klubova / 11 zemalja Europe. U vrlo kvalitetnim i zahtjevnim natjecateljskim kategorijama u kata disciplinama za KK Hrvatski sokol Osijek nastupili su najbolji mladi kata natjecatelji Fran Seligman i Katia Šegavčić donijevši u grad Osijek tri (3) odličja.

Katia Šegavčić nastupila je u dvije natjecateljske službene kategorije kata – djevojčice 11 i 12 godina te osvojila zlatno i srebrno odličje. U kategoriji djevojčice 12 godina u kojoj je bilo 28 natjecateljica, Katia je pokazala vrhunsku spremnost i borbenost te u finalu gubi rezultatom 4:1 od svoje hrvatske kolegice iz Samobora te osvaja srebrnu medalju. U kategoriji djevojčice 11 godina u kojoj je bilo 25 natjecateljica, sve svoje protivnice pobjeđuje rezultatima 5:0. U finalu ima za protivnicu iz Zagreba i uz sjajnu izvedbu kate UNSU osvaja zlatno odličje.

U ovoj kategoriji se mora naglasiti ga je u trećem kolu imala za protivnicu, prvakinju Crne Gore i Balkana, koju je pobijedila glatko rezultatom 5:0 na oduševljenje i divljenje prisutnih gledalaca.

Katia ovime pokazuje da je neprikosnoveni šampion u svojoj i starijim kategorijama te da se od nje i dalje mogu očekivati ovakvi izvrsni rezultati kako u Hrvatskoj tako i van Hrvatske.

Fran Seligman nastupio je u dvije natjecateljske službene kategorije kata – dječaci 10 i 11 godina te je osvojio jedno zlatno odličje. Nastup Frana bio je odličan te je dominirao je u kategoriji do 10 godina, u kojoj je sve protivnike pobijedio rezultatom 5:0, a uz malo više sreće mogao je doći do finala u jačoj natjecateljskoj kategoriji do 11 godina.

Mora se naglasiti da je Fran u kategoriji učenici 10 godina imao 32 protivnika, što još više povećava njegov uspjeh te u finalnoj borbi je odradio izuzetno zahtjevnu katu GANKAKU, za što je nagrađen velikim pljeskom nazočnog gledališta. Ovi nastupom je Fran još jednom dokazao svoj veliki talent i znanje te da i dalje možemo od njega očekivati odlične rezultate.

S osvojena dva zlatna i jednim srebrnim odličjem KK Hrvatski sokol najuspješniji je klub iz Slavonije i Baranje zauzevši visoko 10. mjesto na ljestvici uspješnika, u konkurenciji 59 klubova. Čestitke mladim katašim na još jednom velikom uspjehu.




Karate klub Esseker
U Banja Luci je u subotu bio dana karatea gdje je nastupilo preko 1200 natjecatelja među kojima su bili i borci Essekera.

U vrlo jakoj konkurenciji medalje se ovaj puta uspio domoći samo Petar Gudelj u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg koji je nakon što je izgubio meč za ulazak u finale u repasažnoj borbi osvojio 3. mjesto i brončanu medalju.

Nastupio je i Borna Gudelj u kategoriji juniora ali je zbog poraza u prvom kolu ostao bez mogućnosti borbe za medalju.

Sljedeći nastup sve naše natjecatelje očekuje nastup na domaćem parketu na Kupu Osijeka koji je na rasporedu u subotu 10. 11. 2018. u Gradskom vrtu.






Tekst: Osijek031.com
Tekst i foto priopćenja: Aleksandar Šegavčić/Joco Đukić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: