Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Lean on Yourself - Lean in Osijek konferencija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2018. 13:41 
Naslov:  Lean on Yourself - Lean in Osijek konferencija
16.11.2018. 15:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[VIDEO] Uspješno završena Lean on Yourself konferencija posvećena poduzetnicama


Nakon konferencije posvećene ženama u poslovanju održane u Osijeku 2017. godine, Leading by Empowerment, Lean In Osijek​ organizira novi događaj posvećen kreativnim poduzetnicama Lean on Yourself.

Konferencija se održava ​ 16. studenog 2018. ​​ s početkom u 15:30 sati u restoranu Crna svinja u Čepinu.

Cilj događanja je potaknuti žene na pokretanje vlastitih projekata te samozapošljavanje, oslanjajući se na vlastite sposobnosti, vještine i talent! Uz prvi dan konferencije, kada će predavačice i panelistice sudionicama prenijeti svoja iskustva o pokretanju posla, savjete za profesionalni razvoj i osobno brendiranje, za 20 odabranih poduzetnica bit će organizirana i ciljana edukacija u području računovodstva, prava i marketinga kao preduvjet za uspješan početak poslovanja.

Kreativne poduzetnice iz Rijeke, Zagreba i Osijeka podijelit će svoja iskustva

Među predavačicama koje ćemo upoznati na konferenciji Lean on Yourself nalazi se vlasnica je poznatog modnog brenda ​Iggy​, ​Igrajna Vargek​​, koja se u svijetu modnog dizajna našla pomalo slučajno. Iako je kćerka osnivača brenda WGW, nije željela poći putem svojih roditelja, ali sudbina ju je gurnula u tom smjeru. Kako i zašto, otkrit će nam u prvom predavanju. Nakon nje, priču o razvoju popularnog brenda ​Dilemma Posters​, koji prodaje postere, vreće za igračke i druge predmete, ispričat će rođena Osječanka ​Ema Dilberović​​, dok će nam iz Rijeke doći umjetnica, dizajnerica i spisateljica ​Nela Dunato. ​​Nela se dizajnom profesionalno bavi od 2005. godine te radi s malim tvrtkama na razvoju njihovih vizualnih identiteta, a autorica je knjige o brendiranju za male tvrtke i kreativce ​"The Human Centered Brand” Kraj konferencije rezerviran je za panel raspravu s lokalnim kreativnim poduzetnicama, ​Eva Bošković​​ (online škola za učenje njemačkog i engleskog jezika Eryia), ​Sanja Bolješić (Simone Design) ​Maja Rogulja​​ (ELeMent, centar za rekreaciju i edukaciju), ​Martina Završki (zdravljak Špajz), ​Marina Juričić ​​(nosiljke Freda). Osim generalnog pokrovitelja, ​Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj​​, konferenciju podržavaju Osijek Software City, Bamboo Lab, Netokracija, Inchoo, Deloitte​​ i drugi partneri.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici ​Lean In Osijek​ i Facebook događaju ​Lean On Yourself.​ Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mjesta prijave su obavezne (obrazac prijave nalazi se na web stranici).

Prijave obvezne putem forme: Leaninosijek.com.hr/


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: