Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki zrakoplovni modelari osvojili osam medalja u Slavonskom Brodu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2018. 12:29 
Naslov:  Osječki zrakoplovni modelari osvojili osam medalja u Slavonskom Brodu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Slavonskom Brodu proteklog vikenda održano je međunarodno natjecanje zrakoplovnih modelara u kategoriji dvoranskih modela F1N-150 i F1N na kojem je sudjelovalo 55 modelara i BiH, Srbije i Hrvatske.

U kategoriji F1N-150 koji se startaju pomoću praćkice prvo mjesto u ukupnom plasmanu zauzeo je Igor Nišević AK Osijek ispred Damira Kosira MK Zaprešić dok je treći Alen Tucman MK Zaprešić.



Ivan Kelam Rupčić AK Osijek u konkurenciji mlađi juniori zauzeo je prvo mjesto, drugi je bio Borna Zobec AK Karlovac, a treći Filip Maletić također iz Osijeka. Kadetski poredak u istoj kategoriji je prvi Borna Zobec AK Karlovac, Hana Višinger druga AK Osijek i Filip Maletić treći AK Osijek.



U kategoriji F1N izbacivanjem iz ruke modeli raspona krila od 500 mm mladi Osječani također su briljirali uzevši četiri medalje, u konkurenciji mlađi juniori Ivan Kelam Rupčić prvo mjesto, Filip Maletić treće, a u kadetskoj konkurenciji Filip Maletić prvo dok je Hana Višinger treća.

Osječki zrakoplovni modelari imaju do kraja godine još dva međunarodna natjecanja u Zrenjaninu i u Belišću gdje očekuju također dobre rezultate.





Tekst i foto: Antun Šikić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: