Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



BIOS: Functional Programming Meetup

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65777
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2018. 10:55 
Naslov:  BIOS: Functional Programming Meetup
31.10.2018. 17:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Functional Programming Meetup održat će se u srijedu, 31. listopada 2018. godine u BIOS-u s početkom u 17:30 sati.

Čuli ste o funkcijskom programiranju, ali niste sigurni o čemu se zapravo radi. Ili znate otprilike o čemu se radi, ali niste baš sigurni isplati li se potrošiti vrijeme i naučiti nešto o tome. Ili pak možda znate puno o FP-u i htjeli biste svoja iskustva, znanje i entuzijazam podijeliti s drugima. Ako za barem jedan od ovih razloga možete reći da, onda ovaj meetup ne smijete propustiti. Dođite porazgovarati o tome kakva je perspektiva FP-a, koji su poslovi sve otvoreni za FP programere, kakvi su uvjeti u FP svijetu, koji su najpopularniji jezici, koje su prednosti biti FP-a, a koji su nedostaci. I naravno, zašto je objektno-orijentiranim programerima FP čudan… Dođite!

Osim gore navedenih tema, pričat ćemo i o tome što zanima zajednicu i koje sve materijale možemo razmatrati i pripremiti za neka daljnja okupljanja. Također ćemo se dogovoriti o tome koji termini, lokacija i razina tema svima odgovara, kako bi se odaziv i širenje znanja što više poboljšao.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: