Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Muzej Slavonije: Susret ugode uz Anitu Schmidt

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65742
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2018. 10:22 
Naslov:  Muzej Slavonije: Susret ugode uz Anitu Schmidt
03.11.2018. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"Susret ugode" u društvu Anite Schmidt, glumice Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku i voditelja, Vladu Pesta, turističkog vodiča i zaljubljenika u osječke priče. Susret ugode se održava u subotu 3. studenog, s početkom u 12:00 sati, u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6.

Vlado Pest je veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Oduvijek tvrdi kako je Osijeku potrebno organizirati više različitih kulturnih događanja ne bi li naš grad postao prepoznatljiv i autentičan. Iz tog razloga gospodin Pest, u suradnji s Muzejom Slavonije, spaja sugovornike s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu, u sklopu "Susreta ugode".

Ovog puta njegova je gošća Anita Schmidt, glumica Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku. Gospođa Schmidt je velika zaljubljenica u bogatu kulturološku povijest grada, ali i putovanja u daleke zemlje. Jedna je od "najosječkijih" djelatnika HNK u Osijeku, a ujedno i svestrana glazbenica koja glazbene note ispisuje na harmonici, pianu i klaviru.

Događaj organizira "Udruga za poljepšavanje grada - moj Osijek" u suradnji s Muzejom Slavonije. Ulaz na događaj je besplatan. Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Muzej Slavonije.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: