Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HUP Reg. ured Osijek: Okrugli stol "Ciljano do posla"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2018. 10:07 
Naslov:  HUP Reg. ured Osijek: Okrugli stol "Ciljano do posla"
30.10.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Okrugli stol „Ciljano do posla“ u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i strukovnih škola održat će se 30. listopada 2018.g. u prostorijama HUP Regionalnog ureda u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 6, s početkom u 11 sati.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji sa strukovnim školama radi na programu modernizacije školstva kako bi se obrazovanje približilo poslodavcima, odnosno kako bi nakon srednjoškolskog obrazovanja proizašao kadar radnika koji bi imao potrebita znanja i vještine za obavljanje posla.

Prva škola s kojom HUP provodi ovakvu analizu je Ekonomska škola „Braća Radić“ iz Đakova koja kao odgojno-obrazovna institucija strukovnog školstva svojim razvojnim planom predviđa modernizaciju strukovnih kurikula na način trajnog praćenja potreba poslodavaca za stručnom radnom snagom kvalitetno pripremljenom za tržište rada.

Navedena škola u svoj obrazovni program želi uvrstiti 5 novih zanimanja : hotelijersko-turistički komercijalist, računalni operater, upravni referent, trgovački komercijalist te administrator za EU fondove. Druge strukovne škole također žele promijeniti svoj obrazovni program, te ćemo im u daljnjoj suradnji s našim članovima pomoći prilagoditi potrebe poslodavaca sa školskim programom.

Glavni cilj nam je da ishode strukovnih modula ciljano prilagodimo specifičnim suvremenim znanjima i vještinama i tržištu rada kako bi učenici nakon završene srednje škole što lakše pronašli posao.

Uz predstavnike Ekonomske škole, Okruglom stolu prisustvovat će predstavnici poslodavaca s područja osječko-baranjske županije.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: