Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Klub za obuku pasa "Baranja" - sve što jednom psu treba

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.10.2018. 13:22 
Naslov:  [VIDEO] Klub za obuku pasa "Baranja" - sve što jednom psu treba
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Imati stabilnog, poslušnog i socijaliziranog psa san je i cilj svakoga vlasnika kućnog ljubimca. Vlasnici pasa sve se više susreću s problemima vezanim uz obuku i socijalizaciju pasa. Mnogi ne znaju da je škola za pse idealno mjesto za stvaranje pravilnog odnosa s ljubimcem od samoga početka. Klub za obuku pasa “Baranja“ sa svojim je radom započeo u ožujku 2016. Sjedište kluba nalazi se u Bilju ( nedaleko od Osijeka) u ulici Žrtava Domovinskog rata 39. Klub se prostire na 120x50 metara travnatog terena. Do sada smo održali brojne tečajeva poslušnosti i edukativne prezentacije na području Slavonije i Baranje. Ono što je također bitno naglasiti je da u našem klubu koristimo isključivo pozitivne metode rada ( hrana, igračka…) kako bi pas dao maksimalno od sebe da odradi ono što smo od njega tražili, a istovremeno uživao u radu. Kod obuke pasa jako je bitno da pas bude pravovremeno nagrađivan i da se trening odvija na pravilan način, a konačni uspjeh ovisi i o tome koliko će sam vlasnik raditi sa psom.

Ponuda kluba za obuku pasa ''Baranja''
:
Osnovni tečaj poslušnosti
On se radi u grupi s drugim ljudima i psima ( kako bi se pas naučio raditi u ometajućoj sredini) sastoji se od 10 sati 2x tjedno po 90 minuta. Na njemu učimo naredbe poput: sjedi, lezi, čekaj, dolazak na poziv, hodanje uz nogu…. Osim navedenoga tu je i ne manje bitna socijalizaciju s drugim ljudima i psima. Minimalna starost da bi pas pristupio tečaju je 3 mjeseca, a vrlo je važno sa psom krenuti od malena kako se ne bi zapostavili najvažniji proces u odrastanju, a to je socijalizacija. Na tečaj se mogu upisati i stariji psi ( maksimalna starost nije određena) jer nikada nije kasno krenuti sa psom na obuku ( stariji psi imaju već neke navike pa će možda proces obuke biti malo zahtjevniji, ali mi smo također i sa starijim psima imali jako dobre rezultate). Osim u sjedištu kluba brojne tečajeve poslušnosti održali smo i u drugim gradovima diljem Slavonije.

Cijena tečaja je: 350 kn

Napredni tečaj poslušnosti
Napredni tečaj poslušnosti mogu pohađati vlasnici pasa čiji psi već imaju naučene neke osnove poslušnosti ili su pohađali osnovni tečaj poslušnosti kod nas. Služi za one vlasnike koji žele proširiti znanje svog ljubimca te usavršiti postojeće ili pripremiti psa za polaganje ispita.

Cijena tečaja: 350 kn

Individualni rad
Ovaj oblik tečaja koristan je za rješavanje individualnih problema kod psa ( plašljivi psi, trčanje za autima, skakanje na ljude i brojne druge). Najčešća greška kod vlasnika pasa je kada primijete problem te se nadaju da će on proći sam od sebe. Umjesto da problemi nestanu oni tada postaju sve više izraženi. Individualne tečaje radimo kod nas u klubu, te po dogovoru na drugim lokacijama.

Cijena tečaja je: 60 kn (plus putni troškovi ako je druga lokacija)

Agility tečaj
Agility je sportska kinološka disciplina koja se sastoji od 20-tak prepreka ( hopovi, tuneli, slalom…) koje su poredane određenim redoslijedom i pas ih pod vodstvom vlasnika mora proći što brže i točnije ( naš klub jedini ima agility tečaj na ovom području Hrvatske). Ovim sportom, veza između vodiča i psa diže se na iznimno visoku razinu. Naš klub odlazi na različita agility natjecanja tijekom cijele godine i postižemo zapažene rezultate, a s njima i još bolje znanje. Cilj nam je popularizirati agility što više na ovom području i stvoriti što više aktivnih natjecatelja ( na agilityju se mogu natjecati i mješanci).

Cijena agility tečaja: 350 kn u što je uključeno 20 sati -2x tjedno po 90 min (nakon tečaja u klubu se može nastaviti trenirati agility, a plača se polugodišnja članarina od 200 kn, te je mogući odlazak na natjecanja).



Tečaj trikova
Učenje trikova osim što predstavlja veliku zabavu za vas i za psa, pomaže u tome da umorite psa i mentalno i fizički te da bude više usmjeren na vas. Učimo trikove poput: vrti se, daj glas, mrtav, šepaj i brojne druge

Cijena tečaja: 350 kn

Ring dresura
Priprema pasa za izložbu i izlaganje pasa na izložbama
Cijena: Ovisi o izložbi

Savjetovanje prilikom odabira psa
Odgovori na različita pitanja koja je bitno znati prilikom nabavke psa, odabir odgovarajućeg psa koji karakterom i veličinom odgovara budućem vlasniku.

Cijena savjetovanja: 60 kn



Čuvanje pasa
U ponudi imamo i čuvanje pasa. Pse čuvamo u našoj privatnoj kući ( jedini na ovom području) s pristupom dvorištu i svakodnevnim šetnjama (smatramo da je za pse boravak u boxu stresan i da može ostaviti trajne posljedice). S vlasnikom ostajemo u kontaktu tijekom cijelog boravka psa kod nas te po potrebi šaljemo slike i snimke ljubimca putem Facebook-a, Vibera, WhatsUp-a i slično.

Cijena čuvanja s noćenjem 80 kn, poludnevno 50 kn ( psa je moguće preuzeti u bilo koje doba po dogovoru te je moguć dolazak po psa)

Ovdje možete pogledati prezentacijski video trikova i poslušnosti kluba za obuku pasa Baranja:



Više o nama možete pročitati na našoj web stranici.

Ako se želite prijaviti na neko od tečaja ili imate dodatna pitanja možete nas kontaktirati na broj: 097 7371 712 ili na email: kop.baranja[at]gmail[dot]com

Lajkajte našu Facebook stranicu i pratite daljnje događaje u našem klubu.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: