Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



KBC Osijek: "Dalmalino uveseljava djecu!"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.10.2018. 14:45 
Naslov:  KBC Osijek: "Dalmalino uveseljava djecu!"
26.10.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

1. Humana akcija "Dalmalino uveseljava djecu!", koju organizira Dječji klub Dalmalino održati u KBC OSIJEK na Klinici za pedijatriju u petak, 26. listopada 2018.g. s početkom u 10,00 sati. Sudjeluju: Elsa, Plesni studio Illusion, HKUD Osijek 1862, Plesni klub Mambo, Klub za djecu i mlade Moltonko, Dječja folklorna skupina KUD-a Leopold, Muška klapa HOPGD Zrinski i Klub ritmičke gimnastike Osijek.

Kako je igra i zabava najbolji način komunikacije s djetetom, posebice u stresnim situacijama, Dalmalino animatori i suradnici glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti! Cilj je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti dijete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.

U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširio i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Varaždin, Šibenik, Rijeka, Zadar, Pula, Dubrovnik ).


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: