Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Night club Cadillac: Duo Lipa / Teatar blues band

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65646
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.10.2018. 8:27 
Naslov:  Night club Cadillac: Duo Lipa / Teatar blues band
Od 26.10.2018. 23:00 do 27.10.2018. 22:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u night clubu Cadillac:

Petak, 26. listopada 2018.
Ice breakers.

Stara kineska poslovica kaže da 26 puta (slovima-dvadesetšestputa) isto nije isto pa tako na početku ove nove sezone očekujte neočekivano kao npr. u seriji Krv nije voda.

Ove sezone donosimo vam pregršt novih likova,situacija,glazbe,zapleta i intrige.
Tko koga sluša,kada i zašto te tko je kome dužan lovu saznajte u novoj sezoni netflixove ,"zlatna koka", sitcom serije "Cadillac".

Glumac Brad Pitt,koji je želio ostati anoniman, izjavio je da mu je od svih propuštenih glumačkih prilika najviše žao upravo ove.


O novoj sezoni puno se špekuliralo i pisalo po gotovo svim svjetskim medijima no što je od toga svega istina možete saznati premijerno već ovoga PETKA s početkom u 23h u prostorijama night cluba Cadillac.

Prva epizoda nezahvalne uloge probijanja leda pala je na leđa Arijane i Bojana. Njihov duo "Duo Lipa" nevjerojatnom lakoćom "pliva" kroz sve glazbeno scenske žanrove dok su njihove životne priče sve samo ne lake.

Arijana na svom trnovitom putu prema tituli joga majstora (crni pojas,3.dan) nailazi na osobna unutarnja previranja koja ju uporno vraćaju na zadimljene svjetske pozornice gdje sve teže prakticira pozdrave suncu i lotusove cvjetove.

Bojan "El pistolero" Sauerborn svoju gitaru koristi kao instrument osvještavanja publike kojim poziva na mir u svijetu i manje poreze.

Već u prvoj epizodi nailazimo na maestralno poigravanje glazbenim žanrovima,kojih je pregršt za razliku od ovog novog filma #starisborn.
Arijana i Boki pogađaju u sridu,publika pada u neobjašnjiv trans,pjeva nerazumljivo ,konstantno naručuje pivo i glazbene želje.

Spoiler alert: postaje sve bolje pa se subskrajbajte na naše svirke tako da budete u prostorima #clubcadillacos na istima.

Dakle ovaj PETAK, start 23h,Duo Lipa* ....

P.S.-Fotografija dua je slučajna i nije reprezentativna samim time što su izvođači uživo u boji.

*svaka slučajnost sa istinitim osobama je slučajna.




Subota, 27. listopada 2018.
Ukoliko ne pušite,ne konzumirate meso,gluten,slano,masno,slatko,pečeno,alkoholno,opojno, te ne psujete,ne pretrčavate cestu na crveno,dobri ste sa susjedima,uredno izlazite na glasovanje,ne ogovarate druge sve to bi moglo značiti da ste a) psihofizički savršeno zdravi ili da ste pak b) savršeno mrtvi.

Ako se prepoznajete u prvoj skupini sigurno vam je krvavo dosadno u životu pa vam je uprava kluba Cadillac dana 27.10.2018 godine pripremila detoksikaciju od takvog načina života .

Za oporavak zatrovanih duša brinuti će se terapeuti iz Teatar blues banda svirajući i pjevajući ambijentalnu glazbu dok će osoblje za šankom organizme starije od osamnaest godina ,načete zdravim načinom života, nutkati detoks napitcima koji uglavnom u sebi sadrže i mrvicu alkohola - tako enolozi kluba Cadillac onima sa suhim tipom kože i ispucanim tabanima za tu priliku preporučuju kuru 70% -tnim Absinthom nakon koje će izaći iz vlastite kože i zaboraviti da uopće imaju noge, dok onima sa masnim tipom kože savjetuju uzimanje 80% -nog Stroha koji uzet oralno natašte ima niz ljekovitih prednosti od kojih se ovog trenutka ne možemo sjetiti niti jedne.
Program detoksikacije počinje 27.10.2018 godine poslije emisije Šahovski komentar (hrt 3).

Za vrijeme trajanja detoksikacije lokalni sileđija će nasumce odabranim posjetiteljima raditi besplatno centriranje atlasa. Aroma terapija izvoditi će se sljubljivanjem raznih vrsta dimova i jeftinih dezodoransa.

Uprava

Prezbiterijancima,hindusima,muslimanima,kršćanima,subotarima,židovima,amišima, scijentistima, protestantima,animalistima,maradonistima i štovateljima Zdravka Tomca ulaz besplatan dok je ateistima također ulaz besplatan, jer ni njima nije lako.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: