Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Akademija za umjetnost i kulturu Osijek: Predstava "Kisik"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.10.2018. 10:11 
Naslov:  Akademija za umjetnost i kulturu Osijek: Predstava "Kisik"
26.10.2018. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vrijeme je za "Kisik"! S obzirom na to da je nova akademska godina tek počela, sigurni smo da obaveze još nisu "stisle" pa očekujemo da ćete doći pogledati još jednu predstavu koju Vam donosimo. Predstava "Kisik" održat će se 26. listopada 2018. godine na Akademiji za umjetnost i kulturu, (Kampus) soba br. 1 s početkom u 20:00 sati, ulaz je besplatan.

O predstavi:
Autor Ivan Vyrypaev kojeg kritičari rado opisuju kao "spoj Tarkovskog i Tarantina" napisao je "Kisik" s ciljem da izokrene gledatelju kut gledanja i natjera ga da dovede u pitanje svoje svjetonazore. Kroz deset kompozicija bez ikakve fabule koja ih veže, propitkuje odnose muškarca i žena, religiju, ljubav, situaciju na Bliskom Istoku, svrhu života te pokušava na duhovit i neposredan način natjerati gledatelja da promišlja o sebi te dokuči što je njegov "kisik" i što ga tjera da diše i živi punim plućima.

Mentor: iz.prof.art. Robert Raponja
Sumentor: Domagoj Mrkonjić, umj. suradnik
Tehnika: Dino Žužić


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: