Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga Breza: Edukacija za nastavnike i edukatore Start the change

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.10.2018. 9:21 
Naslov:  Udruga Breza: Edukacija za nastavnike i edukatore Start the change
25.10.2018. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu eu projekta „Start the change“ trening za nastavnike i edukatore.

Inovativni pristupi o globalnim ciljevima održivoga razvoja i migracijama
Udruga za rad s mladima Breza iz Osijeka nastavlja I ovem školske/akademske godine s treningom srednjoškolskih nastavnika, sveučilišnih profesora i voditelja rada s mladima kroz europski projekt START THE CHANGE.

Trening se temelji na inovativnim metodičkim pristupima i didaktičkim alatima u formalnom obrazovnom sustavu. Sastoji od ukupno 4 modula o temama - ciljevi održivog razvoja, migracije, storytelling, sustručnjačko učenje (peer to peer metodologija), učenje zalaganjem u zajednici (service learning) te globalno obrazovanje koji će se provoditi od studenog 2018. do veljače 2019. (jednom mjesečno). Predavači treninga su stručnjaci i profesori tematski relevantnog znanstvenog područja i institucija iz Hrvatske.

Pozivamo sve zainteresirane nastavnike i edukatore na sudjelovanje i prijavu na drugi krug treninga putem e-maila startthechangecroatia[at]gmail[dot]com (ostaviti kontakt za daljnju komunikaciju). Rok za prijavu na edukaciju je 25. listopada. S obzirom da je broj mjesta ograničen, sudionike ćemo upisati prema redoslijedu prijave. Sudjelovanje je besplatno.

Riječ je o projektu u koji je uključeno 12 EU zemalja s ciljem implementacije inovativnog edukacijskog modela globalnog obrazovanja mladih u formalnom i neformalnom obrazovanju s tematskom poveznicom Ciljeva održivog razvoja i migracija te korištenje metodičkih alata primjerenih mladima, poput video produkcije i storytellinga. Više o projektu na startthechange.eu i breza.hr/projekti.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: