Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Belišće: Koncert "Vanna acoustic" @ Centar za kulturu Sigmund Romberg

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.10.2018. 13:18 
Naslov:  Belišće: Koncert "Vanna acoustic" @ Centar za kulturu Sigmund Romberg
02.11.2018. 20:15
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovogodišnje 42. Rombergove glazbene večeri u Centru za kulturu Sigmund Romberg otvorit će renomirana hrvatska glazbena diva – Ivana Vrdoljak Vanna, uz glazbenu pratnju Gorana Kovačića i Miroslava Lesića Lesiquea.

Koncert “Vanna acoustic” održat će se u petak, 2. studenog 2018. godine, s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu. Vanna svojim posebnim, elegantnim i snažnim glasom i prepoznatljivim glazbenim opusom dugi niz godina obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu. U Vanninoj karijeri mnogi su uspjesi, priznanja i nagrade. Među ostalim, godine 2001. predstavljala je Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije na kojem je osvojila deseto mjesto. Porine za najbolju žensku vokalnu izvedbu osvojila je 1999. i 2000. godine, a pobjednica je ovogodišnjeg 65. Zagrebačkog festivala s pjesmom Najbolji ljudi, za koju je ujedno i autorica glazbe i teksta. Vanna, poznata kao pjevačica zagrebačkog dance sastava ET, kao i po uspješnoj solo karijeri, za Belišće priprema vrhunsku glazbenu poslasticu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice, po cijeni od 50 kuna možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u Centru za kulturu, na broj telefona 533-274,e-mail ravnateljica[at]cks-romberg[dot]hr te Facebook stranici Centra.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: