Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Piši kući propalo - pokušali opljačkati kuću pa ih uhvatila policija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.10.2018. 9:07 
Naslov:  Piši kući propalo - pokušali opljačkati kuću pa ih uhvatila policija
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 24-godišnja hrvatska državljanka, 36-godišnji hrvatski državljanin, dijete i maloljetnik počinili kazneno djelo krađa.

U poslijepodnevnim satima 11. listopada 24-godišnjakinja i 36-godišnjakinja ušli su u otključanu obiteljsku kuću u Kozarcu. Kada ih je zatekla vlasnica pobjegli su, ne otuđivši ništa. Prilikom bijega zatekli su ih policijski službenici.

U isto vrijeme dijete i maloljetnik ušli su također u otključanu obiteljsku kuću u Kozarcu i ukrali nakit. Potom su ušli u obiteljsku kuću u istoj ulici i također ukrali nakit. Ukupna vrijednost ukradenog nakita iznosi nekoliko tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su počinili navedeno kazneno djelo. Protiv 24-godišnjakinje i 36-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu, dok protiv djeteta i maloljetnika podnosimo posebno izvješće.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: