Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki karate klubovi odlični u Daruvaru

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.10.2018. 11:44 
Naslov:  Osječki karate klubovi odlični u Daruvaru
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki karate klubovi uz 550 ostalih natjecatelja nastupili su jučer na 18. Karate Darfest u Daruvaru. Karate klub Esseker, Karate akademija Osijek i Karate klub Hrvatski Sokol ostvarili su odlične rezultate!

Karate klub Esseker:
Najuspješniji natjecatelj na ovom natjecanju je bio Petar Gudelj koji je u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg. uvjerljivim pobjedama u svim mečevima došao do zlatnog odličja. Uspješni su bili i borci u kategoriji mlađih učenika Marino Đukić do 34 kg. i Mato Đukić do 38 kg. osvojivši 3. mjesto i brončane medalje. Iako nisu osvojili medalje dobar nastup u katama su imale i Dora Andrić i Lara Gudelj koje su ostale na korak do medalje izgubivši mečeve za 3. mjesto isto kao i borac Borna Gudelj u kategoriji juniora do 68. kg.



Karate akademija Osijek:
Kate: Gabrijel Nemet - cicibani 3.mjesto

Borbe
Bartol Klanac - ml.učenici +36kg 1.mjesto
Luka Mandić - ml.učenici -34 kg 3.mjesto
Greta Klanac - ml.kadetkinje -50kg 3.mjesto

Kate
Dora Potkovac - učenice 5.mjesto
Lana Husnjak - ml.učenice 5.mjesto
Chiara Majić - učenice 5.mjesto

Borbe
Mihael Mikolin - učenici-46kg 5.mjesto
Ivan Stranjak - ml.kadeti -45kg 5.mjesto
Patrik Ifko - juniori -68kg , ml.seniori open 5.mjesto



Karate klub Hrvatski sokol
Desetogodišnja Katia Šegavčić osvojila je dva zlatna odličja i prigodne unikatne plakete u službenim kategorijama učenice (11 god.) i mlađe kadetkinje (13 god.) dominirajući kvalitetnim izvedbama 8 zahtjevnih kata.

U kategoriji učenica dominira do finala gdje odličnom izvedbom kate Gankaku, pobjeđuje suparnicu iz Zagreba Anu Družinec.

U kategoriji mlađih kadetkinja od prvog kola do finala pobjeđuje sve protivnice rezultatom 5:0, pri čemu biva nagrađena velikim pljeskom prisutne publike i znalaca karatea.

Mora se naglasiti da je to još jedan od velikih kontinuiranih uspjeha ove mlade Hrvatske karatašice na domaćim i međunarodnim turnirima, od koje u narednom vremenu možemo očekivati i dalje velike rezultate i postignuća, komentar je vrsnih karate stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva.

Fran Seligman, mlađi kata uspješnik 11.10.2018. navršio je 10 godina i ušao u zahtjevnije natjecateljske kategorije učenici (11 god.) i mlađi kadeti (13 god.) gdje je konkurencija izuzetno kvalitetna i svojim odličnim nastupom osvojio brončano odličje. Napominjemo kako Fran u obje natjecateljske kategorije nije imao sreće sa ždrijebom jer je u prvim ogledima nastupio protiv trenutno najuspješnijeg mladog natjecatelja iz BiH Tarika Salkića. Uz objektivniju odluku sudačkog zbora Fran je za malo eliminirao isfavoriziranog Salkića jer je rezultat meča bio 3:2 za spomenutog bošnjaka. U repasažu Fran je dominantno osvojio 3. mjesto, u kategoriji mlađi kadeti.

S osvojena dva zlatna i jednim brončanim odličjem KK Hrvatski sokol najuspješniji je klub iz Slavonije i Baranje zauzevši visoko 6. mjesto na ljestvici uspješnika, u konkurenciji 30 klubova. Čestitke mladim katašima i treneru Biondiću te velika zahvala roditeljima.






Tekst: Osijek031.com
Foto: KK Esseker, KK Hrvatski sokol i Karate akademija Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: