Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najsmješniji hrvatski stand up komičari i najpopularniji hrvatski influenceri danas u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.10.2018. 9:21 
Naslov:  Najsmješniji hrvatski stand up komičari i najpopularniji hrvatski influenceri danas u Portanovi
Od 12.10.2018. 9:00 do 14.10.2018. 8:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osim odličnog shoppinga, i ovaj vikend pregršt zabavnog sadržaja u najdražem shopping centru.

Danas, u petak, 12. listopada 2018., u Luckia Casino dolaze ne jedan, nego čak četiri stand up komičara! Aleks Curać Šarić, Saša Turković, Goran Vugrinec i Vlatko Štampar itekako su poznata imena u svijetu stand up komedije. Još kad ih sve stavimo na jedno mjesto i u jednu večer dobivamo fantastičan šou pod nazivom LAJNAP. Kako i sami kažu – ovo je projekt kroz koji se na samo sebi svojstven način mogu izraziti i svakodnevici dati jednu novu, zapravo drugačiju perspektivu. Njihova poruka je da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom – zapravo smiješni i zabavni. Večer komedije počinje u 21 sat, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.



Još jedna zanimljiva četvorka danas stiže u Portanovu. U sklopu promocije Dr. Martens, danas, 12. listopada 2018. u ShoeBeDo dućan dolaze vodeće Instagram zvijezde, Nika Ilčić, Marko Vuletić, Lorin Nukić i Paula Sikirić. Dr. Martens, čizme i cipele prvi put su izašle iz tvornice 1960. i bile su radna obuća engleskih policajaca, poštara i ostalih javnih službi, no ubrzo su postale dio uniforme modova, punkera i skinsa dok sredinom 90-ih predvode grunge stil i doživljavaju pravi boom. Od tada postaju statement komad koji nose svi, a nisu rezervirane samo za određene dobne i društvene skupine. One su dio svjetskih modnih pista i svoje mjesto su pronašle na ulicama gradova diljem svijeta, a u svaki styling unose dašak onih revolucionarnih vremena. Što o tome imaju reći današnji gosti – dođite vidjeti od 18:30 do 19:30 sati u ShoeBeDo.



Ne zaboravite baciti pogled i na nove jesenske trendove kojih je Portanova prepuna, a uvjerili smo se i sami ovih dana – i odličnih sniženja.

Iskoristite ovaj vikend za druženje, zabavu i shopping u Portanovi!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: