Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dom zdravlja Osijek: Dan otvorenih vrata ortodoncije [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65786
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.10.2018. 12:55 
Naslov:  Dom zdravlja Osijek: Dan otvorenih vrata ortodoncije [2018.]
10.10.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Čak ni kada su sretni, neki ljudi ne žele pokazati svoj osmijeh. Odbijaju se nasmiješiti ili rukom prekrivaju usta. Vjerujem da se svatko od nas u ovom trenutku može sjetiti bar jedne takve osobe. Razlog je tomu osjećaj nezadovoljstva i nelagode zbog izgleda zuba. Uz socijalne i psihološke teškoće, nepravilnosti zuba pogoduju pojačanom stvaranju karijesa, oštećenjima zuba, bolovima u žvačnom zglobu, nepravilnom izgovaranju pojedinih glasova i sl.

U današnje vrijeme sve viših estetskih standarda i želje za lijepim i zdravim tijelom dobne granice za ortodontsku terapiju ne postoje. Sve se više povećava svijest o važnosti zdravlja zuba, a samim time sve je veći porast broja pacijenata svih dobnih skupina u ortodontskoj terapiji. Iz tog razloga u mnogim dijelovima svijeta mjesec listopad se obilježava kao Mjesec ortodoncije.

Poznato je kako je u Osijeku, ali i cijeloj Slavoniji, do prije nekoliko godina bio nedostatak ortodontske skrbi. Ponukani time, odlučili smo prvi u Hrvatskoj obilježiti Mjesec ortodoncije Danom otvorenih vrata u Domu zdravlja Osijek. Na taj način želimo svakom zainteresiranom građaninu, neovisno o životnoj dobi omogućiti da dođe i informira se bez uputnice i plaćanja o svemu što ga zanima vezanom uz ortodonciju.

Konzultacije i savjetovanja obavljat će se u ortodontskim ordinacijama Tanja Sikora, dr. med. dent., specijalist ortodoncije i Petra Džapo, dr. med. dent., specijalist ortodoncije, na adresi Trg Lava Mirskog 3 ( Poliklinika ) na posljednjem katu, u srijedu, 10. listopada 2018.g., , u terminu od 11-14h.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: