Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad roditeljima osnovnoškolaca dodjeljuje vrijednosni bon za kupovinu udžbenika iz informatike

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.10.2018. 8:24 
Naslov:  Grad roditeljima osnovnoškolaca dodjeljuje vrijednosni bon za kupovinu udžbenika iz informatike
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Školske godine 2014./2015. Grad Osijek kupio je udžbenike svim učenicima osječkih osnovnih škola, a svake sljedeće školske godine dokupljivao je dodatne uslijed naraštajnog manjka, dok su roditelji kupovali potrebne radne bilježnice i radne udžbenike. Grad Osijek i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u cijelosti su pokrili ove troškove svim roditeljima učenika iz socijalno ugroženih obitelji.

Grad Osijek proveo je postupak nabave udžbenika uslijed naraštajnog manjka i u srpnju 2018., ali nije mogao pribaviti udžbenike iz Informatike jer još nisu bili tiskani. Budući da je tisak okončan tek početkom rujna, Gradska uprava odlučila ga je nabaviti naknadno za sve učenike s područja Grada.

Prema podacima koje su dostavile osječke osnovne škole, radi se o 2.929 učenika kojima će se iz proračuna Grada kupiti udžbenik Informatike.

Grad Osijek će roditeljima učenika dodijeliti vrijednosni bon u iznosu od 60 kuna s kojim će u bilo kojoj osječkoj knjižari moći kupiti informatički udžbenik, a ako ga je roditelj već kupio, bon će moći iskoristiti za kupnju školskoga pribora. Vrijednosni bonovi bit će podijeljeni u školama.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivan Vrkić/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: