Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: Drama "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" [ODGOĐENO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.10.2018. 11:15 
Naslov:  Kino Urania: Drama "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" [ODGOĐENO]
23.10.2018. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[26.11.2018.] Kino Urania: Drama "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" - novi termin


[18.10.2018.] Iako je predstava "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" u terminu 23.10.2018.u kinu Urania rasprodana, predstavu smo zbog bolesti glumice Nede Arnerić prisiljeni odgoditi.

Ulaznice koje ste kupili ili rezervirali za odgođenu predstavu vrijedit će za predstavu "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" u novom terminu, a kojeg ćemo zakazati neposredno nakon što se Neda oporavi.

Gledatelji koji žele povrat novca za kupljene ulaznice, novac mogu dobiti na blagajni kina Urania od danas, 18. listopada 2018.

Umjesto navedene predstave, isti dan, u isto vrijeme u kinu Urania nastupit će dostojanstvena zamjena Nedi i Feđi, čije je prethodne izvedbe osječka publika nagrađivala gromoglasnim pljeskom i zahtjevima da se predstava ponovi- "Naši dani" u izvedbi sjajnog Radoslava Milenkovića.

Ukoliko želite pogledati predstavu/ monodramu "Naši dani" kojoj je ovo već treća izvedba u našem kinu, ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti na blagajni kina Urania.

U svojoj poruci za treću izvedbu predstave „Naši dani“ u kinu Urania, Radoslav je poručio: „Zahvaljujem se svima onima koji će 23.10. doći u kino Urania da se zajedno rugamo moralnim nakazama naših dana.“

Blagajna kina Urania otvara se svaki dan 30 minuta prije prve projekcije, a zatvara 30 minuta nakon početka zadnje projekcije.

Od studenog nadalje, u našem kinu možete pogledati sjajne predstave: Muškarci su s Marsa, žene su s Venere, Anđelka: Što me snađe, Primadone, Hor bečkih dečaka, Sirena i Viktorija i mnoge druge.

Izvinjavamo se gledateljima, mnogo se izvinjavamo, a Nedi želimo brz oporavak.


Drama "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" održat će se 23. listopada 2018. godine u kinu Urania s početkom u 20:00 sati.

Ulaznice po cijeni od 70 kn mogu se rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-17 h), 205-507 (blagajna kina, od 17-21:30 h), email-a: info[at]kinematografi-osijek[dot]hr i ulaznice[t]kinematografi-osijek[dot]hr ili našeg Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek (Inbox).

Milan Rale Nikolić
Izvinjavamo se, mnoge se izvinjavamo
Režija: Erol Kadić

Uloge: Neda Arnerić i Feđa Stojanović

Scenografija: Nebojša Krstić
Kostimografija: Ivanka Krstović
Produkcija: Yugoart
Kompozitor: Branislav Pipović
Dizajn svjetla: Rade Stamenković

U vlaku na relaciji Niš- Stalać- Paraćin- Beograd sretnu se, na prvi pogled, dva nespojiva svijeta. On (Milić), prostodušni i dobroćudni seljak iz Stalaća, u svojim šezdesetima, po stavovima čovjek koji ne pripada ni gradu, a ni selu. Ona (Borka), računovođa, u svojim pedesetima, odmjerena, emotivno zatvorena i stidljiva.
Je li uistinu moguće da se, u jednom danu, dogodi ono što čekaju cijeli život?
Postoji li ljubav na prvi pogled? Borkina i Milićeva priča dokazuju da za ljubav nikad nije kasno.

Odmjerenim i poetičnim tekstom, izvrsnom glumom i diskretnom režijom ova će vas predstava nasmijati i raznježiti, ali i podsjetiti kako je ljubav životna iskra uz koju je sve moguće i za koju nikad nije kasno.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: