Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trg slobode: Međunarodni dan životinja [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.10.2018. 8:18 
Naslov:  Trg slobode: Međunarodni dan životinja [2018.]
04.10.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove godine, na Međunarodni dan životinja, Udruga Pobjede odlučila je pažnju javnosti usmjeriti na one koji čitav život provedu u kavezima.

U rujnu Udruga Pobjede udružila je snage s preko 100 organizacija za zaštitu životinja i okoliša diljem Europe kako bi se lansirala #EndTheCageAge European Citizens Initiative (ECI).

Ova europska peticija trajati će godinu dana (24.9.2018. - 23.9.2019.) s ambicioznim ciljem – zabranom korištenja kaveza za životinje u Europi.

Udruga Pobjede pomoći će u prikupljanju milijun potpisa EU građana/ki koji će biti upućeni Europskoj komisiji kako bi se Okončalo doba kaveza (#EndTheCageAge).

Što se događa kada prikupimo milijun potpisa?
Europska Komisija obvezna je formalno odgovoriti na naš zahtjev za zabranu kaveza pri držanju farmskih životinja, a organizatori će moći inicijativu prezentirati direktno Europskom Parlamentu.

Na Međuarodni dan životinja 4. listopada., na Trgu slobode, od 10 do 18 sati instalirati će 3 laptopa i pozivati sugrađanke i sugrađane na onine potpisivanje ECI peticije te dijeljenjem letaka informirati javnost o pravima životinja.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: