Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Za godinu dana Tenja dobiva modernu, trodijelnu sportsku dvoranu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.10.2018. 20:42 
Naslov:  Za godinu dana Tenja dobiva modernu, trodijelnu sportsku dvoranu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas su nastavljeni radovi na još jednom kapitalnom projektu na području grada Osijeka – rekonstrukciji Osnovne škole u Tenji.

Gradonačelnik Ivan Vrkić sa suradnicima obišao je gradilište na kojem niče suvremeni objekt čija je izgradnja započela prošle godine kada je tvrtka Zuber d.o.o. izvela dio radova koji se odnosi na konstrukciju dvorane s izmještanjem postojećih instalacija u vrijednosti 2,8 milijuna kn, a sada započinju radovi na dovršetku trodijelne školske sportske dvorane vrijednosti od 15,9 milijuna kuna, koje će izvesti ista tvrtka.



Zahvat će obuhvatiti dogradnju školske sportske dvorane s pratećim prostorima kao i prilagodbu osobama smanjene pokretljivosti, između ostalog ugradnjom dizala u atriju građevine. Dvorana s jednostrešnim krovištem prostirat će se na površini 1600 četvornih metara od čega 400 četvornih metara čine popratni sadržaji (svlačionice za posjetitelje i učenike).

Dvorana će također biti opremljena s 200 sjedala na teleskopskim tribinama, podom projektiranim za sportske dvorane s mekanim oblogama panela koji su ujedno toplinska i zvučna zaštita te zaštita od udaraca prema najsuvremenijim sdandardima.
Procijenjena vrijednosti projektirane rekonstrukcije s opremom i uređenjem vanjskih površina (okoliš i parkiralište) kreće se oko 35 milijuna kuna.

Ovo će biti još jedan prekrasan objekt, ovoga puta u našem naselju Tenja, čiji se dovršetak očekuje u rujnu sljedeće godine. Ovdje ulažemo u sportsku dvoranu, jer su nam u prvom planu djeca, odgoj mladih i sportski život. O svakom dijelu grada vodimo računa pa sukladno količini novca kojim raspolažemo, nastojimo ga uložiti na najbolji mogući način, kako bi bio u funkciji svih naših građana. Računajući i druge projekte u tijeku, primjerice školu u Briješću, trenutno u obrazovanje i školstvo ulažemo između 60 i 70 milijuna kuna“, izjavio je gradonačelnik Vrkić tijekom obilaska radova.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: