Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi": Podjela široke lepeze čipsa Kanaana

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.09.2018. 13:51 
Naslov:  Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi": Podjela široke lepeze čipsa Kanaana
01.10.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak, 1. listopada 2018. godine s početkom u 11:00 sati u humanitarnoj udruzi "Rijeka ljubavi" obilježit će se Međunarodni dan starih ljudi uz podjelu široke lepeze Kanaanovih proizvoda.

U humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ stižu dani velike radosti, prekidaju se tužne brige zahvaljujući projektu „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ i dragim donatorima velikog plemenitog srca .

Danas nam je stigao šleper našeg donatora Kanaana iz Donjeg Miholjca s 16896 komada čipsa na veliku radost obitelji u socijalnoj potrebi, starih, umirovljenika, invalida, branitelja i djece jer svi obožavaju Kanaanov čips.

Našem dragom donatoru tvrtki Kanaan iz Donjeg Miholjca HGK Županijske komore Osijek dodijelila je plaketu "Zlatna kuna" najuspješnijim tvrtkama za poslovanje u prošloj godini.

Neizmjerno smo zahvalni na ovoj izuzetno značajnoj i vrijednoj donaciji koja će unijeti radost u mnoge siromašne domove.

U humanitarnu akciju se uključuju svi i omogućuju bolji život jer ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: