Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GO BUZ Osijek: 12. sjednica Predsjedništva GO BUZ Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.09.2018. 11:07 
Naslov:  GO BUZ Osijek: 12. sjednica Predsjedništva GO BUZ Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska organizacija Blok umirovljenici zajedno (BUZ) Osijek u prostorijama GČ Retfala, J.J.Strossmayera 200, održala je 12. sjednicu Predsjedništva. Sjednici su u radnom posjetu nazočili čelnici Središnjice BUZ-a: predsjednik BUZ-a Milivoj Špika, tajnik Dražen Štiglić i predsjednik NO Dragan Šolaja.

Radni posjet je jasan indikator podrške dobrom radu GO BUZ Osijek. Razgovaralo se o aktivnostima koje će inicirati čelnici BUZ-a na nacionalnom nivou, te o BUZ-ovom socijalnom programu i programu Mirovinske reforme, te kritici najavljene Mirovinske reforme. Sjednica je održana u konstruktivnom dijalogu. Predsjednik GO Valentino Fabing je čelništvo izvjestio o poduzetim aktivnostima, te o pripremama za nadolazeće lokalne Izbore koji će se provesti krajem godine i u kojima se očekuje povećanje broja vijećničkih mandata u odnosu da jedan sadašnji.



Tekst i foto: GO BUZ Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: