Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Akademija za umjetnost i kulturu Osijek: Radionice "Kreiram svoje slobodno vrijeme" / "Kreiram svoju ulogu u zajednici" / "Kreiram svoj budžet"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65436
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.09.2018. 13:09 
Naslov:  Akademija za umjetnost i kulturu Osijek: Radionice "Kreiram svoje slobodno vrijeme" / &quo
26.09.2018. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga KultAkt i udruga PLANTaža vas pozivaju na radionice s temama „Kreiram svoje slobodno vrijeme, „Kreiram svoju ulogu u zajednici“ i „Kreiram svoj budžet“, a prva radionica održat će se 26. rujna 2018. na Akademiji za umjetnost i kulturu. Projekt se provodi uz potporu Zaklade Slagalica i Grada Osijeka.

Udruga KultAkt teži ostvarivanju društva u kojem će kultura postati potrebom svakog čovjeka. Navedeno želimo postići kroz populariziranje i aktivno provođenje edukativnih projekata u kulturi koji svojom tematikom naglašavaju važnost same kulture kao načina obrazovanja, a koji su namijenjeni svim dobnim skupinama i profilima ljudi. Bogatom dosadašnjem radu svjedoče projekti „Ljetna škola kulture“, „Dan kulturalne raznolikosti“, „Kultura zdravog života“ i drugi.

Udruga PLANTaža osnovana je 2014. godine s ciljem promicanja ekologije, umjetnosti i kreativnosti kao i svih znanja i vještina za kulturu i kvalitetu života u skladu s prirodom. Od osnutka, udruga je provela je 114 projekata/akcija. Jedni od značajnijih su ReArt festival, Papergirl Osijek, Osječka knedla, KUT, Umjetničke klupe. Ostvarene su brojne suradnje s domaćim i inozemnim organizacijama civilnog društva, festivalima, platformama…

Radionice će se održavati kroz tri termina u rujnu i listopadu, a predviđeno trajanje svake je 60 minuta. Termine preostalih radionica objavit ćemo naknadno na Facebook eventu, kao i Facebook stranici udruga KultAkt i PLANTaža. Mjesto održavanja je prizemlje Akademije za umjetnost i kulturu, Trg sv. Trojstva 3, predavaonica 8.
Potrebno je potvrditi svaki dolazak na mail: info[at]kultakt[dot]hr, najkasnije sat vremena prije svake radionice.

TEME RADIONICA:
„Kreiram svoje slobodno vrijeme“
Polaznici će imati priliku saznati na koji način mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme u Osijeku, saznat će koje prilike im se nude za sudjelovanje, volontiranje i učenje novih znanja i vještina. Nakon radionice svaki će polaznik moći izraditi svoj konkretan plan koji će biti primjenjiv odmah nakon završetka radionice.

„Kreiram svoju ulogu u zajednici“
Polaznike očekuje učenje vještina i navika koje će im biti potrebne za aktivno sudjelovanje u zajednici te prepoznavanje prilika u okruženju. Po završetku radionice svaki će sudionik imati umnu mapu svojih trenutnih vještina te vještina koje želi razviti u budućnosti.

„Kreiram svoj budžet“
Treća radionica objedinjavat će osnovne pojmove vezane za financijsku samostalnost, a nakon radionice polaznici će moći napraviti izračun svojih financijskih resursa te naučiti planirati svoj budžet.

Radionice će biti zaista šarolikih tema, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: