Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mala vijećnica: "Europske snage solidarnosti i druge volonterske prilike za mlade"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65764
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.09.2018. 12:57 
Naslov:  Mala vijećnica: "Europske snage solidarnosti i druge volonterske prilike za mlade"
25.09.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Informacijski centar Europe Direct Osijek koji djeluje u Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje organizira informativno događanje „Europske snage solidarnosti i druge volonterske prilike za mlade“ koje će se održati u utorak, 25. rujna 2018. u Osijeku (Mala vijećnica Osječko-baranjske županije, Županijska 4), s početkom u 11 sati.

Glavna tema ovog informativnog događanja su Europske snage solidarnosti i mogućnosti koje se pružaju u okviru ovog programa, a o ovoj će temi govoriti predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU.

Europske snage solidarnosti inicijativa su Europske unije koja je službeno pokrenuta u prosincu 2016. godine. Europske snage solidarnosti osmišljene su kako bi se stvorile mogućnosti za mlade, u dobi od 18 do 30 godina, da volontiraju ili rade na projektima koji su od koristi zajednicama i ljudima diljem Europe, a koje provode ovlaštene organizacije.

Na informativnom događanju će biti predstavljena i iskustva provoditelja i sudionika različitih volonterskih projekata i aktivnosti - Volonterskog centra Osijek, Europskog doma Slavonski Brod, volontera te Lokalnog volonterskog centra „Zvono“. Mogućnosti informiranja mladih o prilikama za mobilnost predstavit će predstavnici PRONI Centra za socijalno podučavanje.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: