Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edunova: Besplatni seminar "Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt?"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.09.2018. 9:58 
Naslov:  Edunova: Besplatni seminar "Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt?"
01.10.2018. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svima koje zanima odgovor na ovo pitanje savjetujemo da u svojim kalendarima rezervirate ponedjeljak, 1. listopada 2018., od 17 do 19 sati, jer se tada u prostorijama Edunove, Jagerova 5, održava besplatni seminar na kojem ćemo se baviti temom EU projekata.

Dvosatno predavanje održat će naš dugogodišnji predavač pri programu „Voditelj izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“, inače projektni menadžer u Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje, asistent menadžer u Europe Direct Osijek, stručnjak s višegodišnjim iskustvom, čovjek iz prakse – Toni Žufić.

Iskoristite ovu izvrsnu priliku i pitajte ga sve što ste ikad htjeli znati o pisanju i prijavi EU projekata ili zvanju projekt menadžera, jer je Toni za sva pitanja uvijek spreman!

Na seminaru ćete se upoznati s procedurom pisanja i prijave projekta na natječaj, postupkom financiranja i vođenja EU projekata, zanimanjem projektnog menadžera EU fondova, aktualnim i planiranim objavama natječaja za 2018. godinu, našim programom za Voditelja/icu izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova... Nećemo vam otkriti sve detalje!

S obzirom na ograničen broj mjesta i veliku zainteresiranost koja uvijek prati naše besplatne seminare iz područja EU fondova, pozivamo vas da osigurate svoje mjesto na vrijeme!

Pošaljite nam svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv željenog besplatnog seminara na kojem želite sudjelovati na seminar[at]edunova[dot]hr.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: