Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HUP Reg. ured Osijek: Seminar "Educiraj se ili nestani – u susret hrvatskom proljeću znanja 2019."

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65432
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.09.2018. 9:14 
Naslov:  HUP Reg. ured Osijek: Seminar "Educiraj se ili nestani – u susret hrvatskom proljeću znanja 201
24.09.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Seminar u okviru PUMA programa na temu "Educiraj se ili nestani – u susret hrvatskom proljeću znanja 2019." održat će se u ponedjeljak, 24. rujna 2018. godine s početkom u 11.00 sati u HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek.

Na traženje članova HUP-a. HUP Reg. ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s Bagatin Akademijom organizira ovaj zanimljiv interaktivan seminar.

Jeste li se ikad zapitali – tko je poduzetnik ako ne kreativni odgovor na društvenu pasivnost i očaj?
To je osoba vizije i nade koja gleda naprijed, koja sanja i koja gradi! On je određen psihologijom preuzimanja odgovornosti u svim okolnostima svog života!

Poduzetnik bez nade nije dobar poduzetnik. Druga strana medalje je psihologija očaja!
Psihologija očaja može obuzeti pojedince, timove i čitave kompanije koji provode život, možemo reći " mimo sebe" dok bi život trebali živjeti punim plućima! Psihologija očaja može zamračiti čak i poduzetnički um kroz fenomen naučene bespomoćnosti! Poduzetnicima je iznimno važno razumjeti psihologiju očaja i psihologiju preuzimanja odgovornosti kao dva različita odgovora na vremenski period u kojem se nalazimo. Odgovor na očaj i pasivnost je psihologija preuzimanja odgovornosti koja jamči životni uspjeh i zadovoljstvo usprkos mnogim nedaćama - povratak sebi kroz vjeru, nadu i aktivno traženje rješenja!

Pitate se što je potrebno za uspjeh jednog poduzeća?
Svaki poduzetnik krene s jednom velikom vizijom za koju očekuje da će se ostvariti u nekom kraćem vremenu. Jednako tako, svakom velikom postignuću prethodi mnogo poteškoća i zahtjevnih trenutaka, ali niti jedno veliko postignuće nije moguće bez njih.

Što čini razliku između gubitnika i pobjednika?
Kako bi izdržao sve zapreke na putu do uspjeha poduzetnik mora biti spreman riskirati i ustrajati u svojim snovima. Osim toga, potrebna su mu konkretna znanja i vještine koje je moguće prikazati kroz 7 zakona poduzetništva. Spoj svega navedenog dovodi nas do recepta za uspjeh: pripremite se, poduzmite sve što možete i krenite u akciju!

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a predavači su:
Matej Sakoman, magistar je i profesor psihologije, voditelj tvrtke Resisto, a kao glavni interes u svom radu navodi područje očuvanja mentalnog zdravlja i motivacije ljudi. Često sudjeluje na konferencijama i obrazovnim ustanovama kao gost predavač i stručnjak iz područja ljudskih resursa. U zadnjih nekoliko godina održao je više od 250 edukacija u području coachinga, liderstva i razvoja mekih vještina za zaposlenike i menadžment uglednih tvrtki.

Ognjen Bagatin, završio je MBA program na Cotrugli Business School. 2008. godine prešao je u obiteljsku polikliniku koja je imala 2 radnika te započeo s njezinim rastom i razvojem. Trenutno Poliklinika zapošljava 85 radnika te je prema Deloitte-u jedna od najbrže malih i srednjih rastućih ustanova u zdravstvu. Kao ravnatelj poliklinike potaknuo je razvoj korporativnog poduzetništva i projektnog managementa u medicinskom segmentu. Svojim širokim znanjem te razumijevanjem funkcioniranja privatnog zdravstvenog sustava potiče razvoj pozitivne korporacijske kulture i razvoja same poliklinike. Dugi niz godina uz profesionalno obrazovanje vodio je sportske momčadi i klubove kao trener, te u korporativnu kulturu uvijek teži unijeti timski duh, zajedništvo i ispravne vrijednosti.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: