Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Poduzetnički inkubator BIOS predstavio novu web stranicu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2018. 18:55 
Naslov:  Poduzetnički inkubator BIOS predstavio novu web stranicu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Poduzetnički inkubator BIOS tijekom godina etablirao se kao jedna od najvažnijih potpornih institucija na području Osječko-baranjske županije. Vođeni tom činjenicom odlučili smo izraditi novu web stranicu koja će poduzetnicima olakšati proces ulaska u Inkubator, ali i na jednom mjestu pružiti sve potrebne informacije o osnivanju tvrtke, raspisanim natječajima, dostupnim bespovratnim potporama i drugim sadržajima zanimljivim poduzetnicima.

BIOS je zadaću izrade nove web stranice povjerio tvrtki Bamboo lab iz Osijeka koja iza sebe ima velik broj uspješnih projekata i klijenata. Izradi web stranice pristupilo se sustavno i provedena je dubinska analiza onoga što je od sadržaja s postojeće stranice potrebno zadržati, a što izmijeniti kako bi poduzetnici u što kraćem vremenu dobili konkretne i relevantne informacije. Analiza je pokazala kako potencijalni klijenti pristupaju tvrtkama koje djeluju u BIOS-u baš putem BIOS-ove web stranice. Ovom prilikom i sam proces predaje zahtjeva za ulazak u Inkubator bitno je olakšan, a prijave su podijeljene u četiri kategorije (poduzetnik početnik, poduzetnik koji razvija novi proizvod ili uslugu vezano uz nove tehnologije, virtualni poduzetnik i freelancer).

Modernim dizajnom i prikazom sadržaja stranice želimo sve važne informacije distribuirati prema svim potencijalnim korisnicima Inkubatora, a najveći nam je cilj privući mlađu populaciju (učenike i studente) jer BIOS ne nudi samo savjetodavne usluge i usluge subvencioniranog najma poduzetnicima, nego se u BIOS-u odvija mnoštvo zanimljivih predavanja, radionica i drugih sadržaja koji su dostupni svima zainteresiranima.

Nova inačica web stranice dostupna je na poveznici od rujna ove godine.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: