Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradonačelnik po peti put dodijelio potpore osječkim poduzetnicima u 2018.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2018. 14:12 
Naslov:  Gradonačelnik po peti put dodijelio potpore osječkim poduzetnicima u 2018.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Ivan Vrkić danas je u poslovnom prostoru tvrtke Inchoo d.o.o. dodijelio potpore iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Osijeka petoj ovogodišnjoj grupi poduzetnika.

Potpore u ukupnom iznosu od 208.315 kuna dobilo je 15 poduzetnika: Kuća peciva, XENIOS d.o.o., Katijer, BEOS d.o.o., Hidrant zaštita d.o.o., INCHOO d.o.o., Mirakul d.o.o., Spin d.o.o. Osijek, Abakus d.o.o., Mikica OS d.o.o., Urar Živković d.o.o., Aeris IT d.o.o., Pivovara Legionar d.o.o., CMB j.d.o.o. i Anima Travel Agency.

Prigodom dodjele potpora gradonačelnik je najavio kako će se rebalansom proračuna za ovu godinu osigurati dodatna sredstva za potpore. U ovoj godini iznos će se tako povećati na 2 milijuna kuna, dok će sredstva za potpore poduzetnicima za 2018. biti znatno povećana ali će se uvesti i novi modeli, s naglaskom na one koji su se do sada pokazali najpotrebnijima i najuspješnijima.



To nije veliki novac, ali se pokazao dovoljno poticajnim za unaprjeđenje odnosa koji utječu na razvoj gospodarstva i poduzetništva u Osijeku, posebice kada govorimo o poduzetnicima početnicima. Cilj nam je povećavati vašu poduzetnost, samim time i zapošljivost, a što bi u konačnici dovelo do stvaranja drugačije gospodarstvene klime u našem gradu“, izjavio je Vrkić.

Gradonačelnik je iskoristio i ovu priliku da čuje prijedloge i savjete korisnika potpora kako bi pojednostavio i ubrzao cjelokupnu proceduru. Poduzetnici su izrazili zadovoljstvo jednostavnošću procesa i brzinom dodjele novca, uz pokoju primjedbu da bi iznosi potpora mogli biti i veći.

Podsjećamo, ukupno raspoloživa sredstva za dodjelu potpora po ovom Javnom pozivu iznose 1,65 milijuna kuna. Ukupan iznos dodijeljenih potpora do sada iznosi 1,24 mil. kuna, a nakon ove dodjele potpora preostali iznos sredstava iznosi 410,6 mil. kuna.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: