Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Elektromodul predstavio Pajdu - novu aplikaciju za plaćanje parkinga mobitelom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.09.2018. 12:56 
Naslov:  Elektromodul predstavio Pajdu - novu aplikaciju za plaćanje parkinga mobitelom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tvrtka Elektromodul, koncesionar naplate parkinga u Osijeku, ove godine slavi dva desetljeća svoga djelovanja te je tim povodom predstavio novi način naplate parkiranja - PayDo ili, kako su ga korisnici kolokvijalno nazvali, Pajdo.

Riječ je o novoj mobilnoj i mrežnoj aplikaciji koja predstavlja napredak u pružanju usluga u odnosu na plaćanje SMS porukama jer će se svim korisnicima omogućiti jednostavnije i povoljnije parkiranje bez plaćanja dodatnih troškova koje naplaćuju mobilni operateri. Time će redovni korisnici naplate parkiranja uštedjeti i do nekoliko stotina kuna godišnje.

Osim što se plaćanjem preko PayDo aplikacije štedi na troškovima za mobilne operatere, aplikacija nudi i dodatne pogodnosti, poput popusta za korisnike koji plaćanje obavljaju Master Card karticom kojima će se 10% od plaćenog iznosa za satne karte vratiti na promotivni račun kojega može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja

Sve što je potrebno učiniti jest preuzeti besplatnu PayDo mobilnu i web aplikaciju, registrirati se i preko prepaid bona, koji je dostupan na kioscima Tiska, ili kreditne kartice, uplatiti određeni iznos na račun. Tako će na jednostavan način korisnici moći podmiriti trošak satnih, dnevnih i povlaštenih stanarskih parkirnih karata.

Osim u Osijeku, PayDo je dostupan u još 25 hrvatskih gradova, a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući Zagreb, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Aplikacija je prilkagođena korištenju na mobilnim platformama iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: