Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Veseo i zdrav povratak u školu s Portanovom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.09.2018. 12:20 
Naslov:  Veseo i zdrav povratak u školu s Portanovom
15.09.2018. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zabavno i poučno dječje događanje ove subote u najdražem shopping centru.

Subota 15. rujna od 17 sati je pravo vrijeme za biti u Portanovi budući da upravo tada starta jedno veselo dječje poslijepodne. Knjige i bilježnice su odavno spremne, ali pripreme za školu time nisu gotove. Za to će se pobrinuti Portanova.

U subotu u goste stižu stomatolog i oftalmolog koji će svim školarcima potpuno besplatno pregledati zubiće, odnosno vid. I ne samo to… Sve hrabre malce koji pristupe pregledima očekuju odlične nagrade za hrabrost koje im daruju trgovine Amadeus+, dm, Froddo, Hervis, Tedi i Twister igraonica!

Uz to, Top Shop će se pripremati Nurtibullet zdrave napitke za sve male školarce kako bi ih podsjetio na zdrave navike i kako bi svi skupa dobili dodatnu energiju za bolje školske uspjehe.

Djeca će uz igru učiti o ponašanju u prometu i o prometnim znakovima, a bit će i kreativnih radionica i natjecanja u kojima najspretnije očekuju vrijedne nagrade i to 500 kn, 300 kn i 200 kn na potrošačkoj kartici za shopping u Portanovi!

Cijelo događanje bit će obojano i humanitarnim aspektom budući Portanova poziva mališane da doniraju svoje stare školske torbe koje će preuzeti Crveni križ i pobrinuti da stignu u prave ruke – upravo onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Portanova će dodatno razveseliti sve školarce s Portoš rasporedima i naljepnicama za knjige i bilježnice koji ih očekuju na Info pultu Portanove potpuno besplatno.

Zabavite se u subotu i pripremite za školu s Portanovom!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: