Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trg Ante Starčevića: Akcija "Sigurno do cilja" [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2018. 13:11 
Naslov:  Trg Ante Starčevića: Akcija "Sigurno do cilja" [2018.]
12.09.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] "Sigurno do cilja" uz osječke osnovnoškolce


U srijedu, 12. rujna 2018. godine na Trgu Ante Starčevića u Osijeku u vremenu od 10:00 do 11:30 sati održat će se akcija ''Sigurno do cilja''. U akciji će sudjelovati učenici nižih razreda osnovnih škola Svete Ane, Franje Krežme, Antuna Mihanovića i Vladimira Becića. Program je edukativan i zabavan, a u isto vrijeme u planu je da se održe i programi Odjela prevencije Policijske Uprave Osječko-baranjske, Auto-moto kluba "Slavonac", Automodelarskog kluba Osijek i Centra tehničke kulture Osijek. Aktivnost ima za cilj skretanje pozornosti vozača o tome da je počela školska godina i da je veći broj djece na prometnicama, a kod djece da trebaju biti pažljivi u prometu i kretati se maksimalno sigurno. Svaka škola daje po tri natjecatelja. Oni se natječu ekipno i pojedinačno u vožnji elektroautomobila na daljinsko upravljanje. Zadatak za natjecatelje je provesti stazu s preprekama, a da se prepreke ne poruše. U natjecanju prednost se daje sigurnom, a ne brzom dolasku do cilja.

Za sudionike natjecanja koji se pokažu kao najbolji u pojedinačnoj konkurenciji predviđene su nagrade. Na akciju su dobrodošli i učenici koji ne sudjeluju u natjecanju.

Organizatori su Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka i Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije, a suorganizatori u akciji su: Odjel prevencije PU Osječko-baranjske županije, Automodelarski klub Osijek i Auto-moto klub "Slavonac".



Foto: Osijek.hr/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: