Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Edukativna radionica "Igre abecedom"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.09.2018. 10:12 
Naslov:  GISKO: Edukativna radionica "Igre abecedom"
06.09.2018. 10:15
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek obilježava Međunarodni dan pismenosti edukativnom radionicom za djecu pod nazivom "Igre abecedom". Radionica će se održati u četvrtak, 06. rujna 2018. godine s početkom u 10.15 sati u prostoru Igraonice i igroteke Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Međunarodni dan pismenosti obilježava se svake godine 8. rujna. Ta UNESCO-ova inicijativa ističe važnost pismenosti za pojedince, zajednice i društva s nadom da će se jednoga dana riješiti problem nepismenosti u svijetu. Osnovno shvaćanje pismenosti prvenstveno podrazumijeva kompetencije u području čitanja i pisanja, no danas ono obuhvaća mnogo više te vrlo često, uključuje i osposobljenost za čitanje s razumijevanjem, vještine komuniciranja, znanja stranih jezika i korištenja suvremenih informacijskih i komunikacijskih tehnologija, osposobljenost za rješavanje problema, vještine i spremnosti za timski rad, prihvaćanje drugih i drukčijih te osposobljenost za trajno učenje. Pismenost ima više dimenzija te osim opće pismenosti, govori se i o raznim drugim vrstama pismenosti (informatička, matematička, znanstvena, metodološka, ekološka itd…)


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: