Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] KulenDayz IT konferencija: U Osijeku više od 800 sudionika!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.09.2018. 10:10 
Naslov:  [FOTO] KulenDayz IT konferencija: U Osijeku više od 800 sudionika!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

KulenDayz konferencija proslavila je 10. rođendan ovaj vikend na osječkom Pampasu i BIOS Poduzetničkom Inkubatoru. Ovu informatičku konferenciju pokrenula je grupa entuzijasta kako bi lokalnoj IT zajednici omogućili vrhunske sadržaje. Organizatori Microsoft Community, Udruga PMI Hrvatska, Osijek Software City i Poduzetnički inkubator BIOS nisu mogli ni zamisliti da će KulenDayz narasti preko svih očekivanja. Konferencija svake godine raste kako sadržajem, tako i tema i po broju posjetitelja kojih je bilo preko 800 iz Hrvatske i svijeta.

Kroz tri dana posjetitelji su imali prilike sudjelovati u radionicama i 70 predavanja iz tema razvoje aplikacija, cloud računarstva,dizajna, projektnog managementa i drugih.



Trudimo se na KulenDayzima ponuditi širok spektar sadržaja. Tako svaki sudionik može pronaći temu koja će pomoći u svakodnevnom radu i u rješavanju poslovnih izazova. Osim sadržaja cilj konferencije je druženje i širenje mreže kontakata.
Rekao nam je Bernardin Katić, direktor konferencije.

Galerija 031: KulenDayz [2018.]
[Foto: Zrinka Antolović, 31.8.-2.9./Pampas]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Posebnost KulenDayza je projekt za djecu KulenDayz Kidz. Mališani imaju priliku poigrati se novim gadgetima i zainteresirati se za IT. Od ove godine u suradnji sa Školskom Knjigom pokrenut je KulenDayz Teachers program koji okuplja učitelje i nastavnike informatike na nizu radionica vezane uz obrazovne sadržaje iz nove kurikularne reforme



Zadatak zajednice je zainteresirati djecu od rane dobi ne samo za informatiku, već za cijelo STEM područje. To je dugoročni projekt kojim ćemo osigurati kvalitetan kadar u Osijeku.“ izjavio je Denis Sušac predsjednik udruge Osijek Software City na panelu IT Future trends.

Jedan od partnera ovogodišnje konferencije je i HGK koji kroz svoje IT udruženje nastoji pružiti podršku domaćim IT tvrtkama, a njezin dopredsjednik Tomislav Bronzin komentirao je kako je „Osijek pravi primjer da je moguće kroz IT industriju bez previše ulaganja u materijalna sredstva, ali uz velika ulaganja u ljudske resurse postići određene rezultate.



Svojim jedinstvenim stilom KulenDayzi su opravdali titulu jedne od najzanimljivijih konferencija u široj regiji. Mnogi posjetitelji konferencije će sa zadovoljstvom istaknuti kako su im KulenDayz daleko najbolji IT događaj koju su ikada posjetili.







Tekst i foto: KulenDayz Team

Najava: KulenDayz [2018.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: