Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nastavljaju se radovi - Potpisan Ugovor o nastavku radova u sveučilišnom campusu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.09.2018. 10:38 
Naslov:  Nastavljaju se radovi - Potpisan Ugovor o nastavku radova u sveučilišnom campusu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Rektoratu Sveučilišta u Osijeku potpisan je Ugovor s tvrtkama H-grad i Pomgrad o nastavku radova na izgradnji paviljona i okoliša u sveučilišnom campusu .

Zbog predstečajnog i stečajnog postupka bivšeg izvođača radova i njegove nemogućnosti da u zadanim rokovima privede investiciju kraju Rektorat osječkog Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera raskinuo je 29. studenoga postojeći Ugovor te pokrenuo postupak javne nabave.

Vrijednost radova koji se financiraju bespovratnim sredstvima europskih fondova iznosi 174 milijuna kuna. Rok za dovršetak radova je dvadeset mjeseci od potpisivanja Ugovora. "Vjerujem da će odabrani izvođač radova u zadanim rokovima privesti investiciju kraju. Neće biti poskupljenja smještaja u odnosu na dosadašnje domove bez obzira na to što će u novom domu biti najkvalitetniji smještaj. Kapacitet doma bit će 800 ležajeva u većinom dvokrevetnim sobama, te nekoliko jednokrevetnih i apartmana", rekao je rektor Vlado Guberac.





Tekst i foto: Stjepan Filipović/Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: