Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tvrđa: Preventivna javnozdravstvena akcija "Kontrola komaraca u prekograničnom području"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.08.2018. 11:29 
Naslov:  Tvrđa: Preventivna javnozdravstvena akcija "Kontrola komaraca u prekograničnom području"
01.09.2018. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 1. rujna 2018., Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije provest će preventivnu javnozdravstvenu akciju „Kontrola komaraca u prekograničnom području“. Akcija će se provesti u sklopu Sajma antikviteta u osječkoj Tvrđi na Trgu Sv. Trojstva. Cilj akcije podizanje je razine svijesti građana o bolestima koje prenose komarci te njihovoj prevenciji i zaštiti od komaraca.

Aktivnosti su vezane za provedbu prekograničnog projekta između Republike Hrvatske i Republike Srbije (Interreg IPA CBC) naziva „Mosquito Control in Cross-border Area (MOS-Cross)“, koji sufinancira EU.

Prekogranična suradnja u okviru projekta od iznimne je važnosti jer komarci ne poznaju granice te se na zahvaćenim područjima ne može dati pravodoban odgovor na moguće prijetnje od bolesti koje prenose komarci bez aktivne komunikacije i koordiniranih aktivnosti.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: