Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



In da Sofa @ Zemlja bez granica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.08.2018. 9:13 
Naslov:  In da Sofa @ Zemlja bez granica
31.08.2018. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon što smo vas proveli kroz Zemlju disca & funka, vrijeme je se maknemo iz svih okvira i uz vašu pomoć raspršimo tu uzajamnu ljubav, pozitivu i poznavanje vrhunskih plesnih pokreta na ovogodišnjoj Zemlji bez granica koju nam donosi Udruga Breza.

Ovog petka s početkom od 18 sati na prostoru Perivoja kralja Tomislava (Park kulture) održat će se posljednja ovogodišnja In da Sofa s kojom ispraćamo ljeto i želimo dobrodošlicu prekrasnoj i bogatoj jeseni koja naš grad uvijek učini posebno čarobnim.

Zabavom za vaša tijela i dušu koordinirat će Mr Goju / Migrations Radio Show, podgorički zaljubljenik u glazbu koji je osvoje umijeće pokazao nebrojeno puta diljem Europe. Mr. Goju stoji iza poznate Migrations Radio emisije koja donosi moderni pogled na suvremene stilove, a koja je tijekom godina stekla veliku popularnost i uspjeh. Posljednjih nekoliko godina surađivao je s Nightmares on Wax, Parov Stelar, Kraak & Smaak, Gilles Peterson, Kormac, Renegades of Jazz...Pripremite se za micanje iz okvira jer ovog petka dijelimo ljubav i pozitivu na plesnom podiju uz broken beat, house, modern funk, soul, swing & jazz, što nam spomenuti gospodin donosi na Zemlju bez granica. Da Mr. Goju ne mora sam u bitku protiv dosade, pomoći će mu DJ Brka, DJ Dados No Limit i super zabavni bend HornBox.

Ponesite svoje putovnice i zakoračite u Zemlju bez granica, na In da Sofu gdje kraljuje odličan beat u kojem se svatko, barem na trenutak, može prepoznati i prepustiti da ga nosi.

Vidimo se! Voli vas vaša Kreativna agencija Adverta!

Za više informacija pratite Facebook page: Adverta.io i Facebook događaj: In da Sofa @Zemlja bez granica






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: