Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nadzor prometa; Sve više vozača vozi pod utjecajem alkohola

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.08.2018. 9:31 
Naslov:  Nadzor prometa; Sve više vozača vozi pod utjecajem alkohola
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer, 29. kolovoza na području ove policijske uprave u nadzoru prometa je zatečeno 5 vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 03,03 sata u Magadenovcu, kada je zaustavljen 21-godišnji hrvatski državljanin iz Našica koji je upravljao osobnim automobilom te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,29 g/kg.

U 04,20 sati u Črnkovcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a kod jednog sudionika, 22-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Viljeva, vozača osobnog automobila, je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,22 g/kg. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U navedenoj prometnoj nesreći, vozač bicikla nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom biciklističkom odjećom ili drugom reflektirajućom oznakom te na biciklu nije imao upaljena svjetla.

U 11,45 sati u Osijeku dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a jedan od sudionika je imao alkohola u krvi od 0,51 g/kg.

U vremenu od 09,00 do 13,00 sati na području Policijske postaje Belišće provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom. Ukupno je utvrđeno 38 prekršaja od čega 23 nekorištenje sigurnosnog pojasa i 7 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom te 8 ostali prekršaji.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Dino Spaić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: