Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GPP Osijek: Nastavlja se sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.08.2018. 13:25 
Naslov:  GPP Osijek: Nastavlja se sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola
09.08.2018. 13:25
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na temelju Prijedloga Odluke o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola, koji je bio na dnevnom redu sjednice Vlade 23. kolovoza 2018. i informacija iz medija nastavlja se sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola od strane MZO. Službene upute niti „Potvrde o sufinanciranom prijevozu“ temeljem kojih učenici ostvaruju pravo na sufinancirani prijevoz, još nisu dostupne korisnicima.

Kako bi svi učenici koji ostvaruju pravo na sufinancirani prijevoz mogli nadopuniti svoje mjesečne kartice, obvezni su na prodajna mjesta GPP-a donijeti ovjerenu „Potvrdu o sufinanciranom prijevozu“. Istu mogu podići u svojim školama, nakon što ju Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavi na svojim službenim stranicama.

S tim u svezi GPP će učenicima omogućiti korištenje javnog prijevoza bez nadopunjene kartice za rujan, uz bilo koji dokaz učeničkog statusa, do zaključno 9. rujna 2018.

Učenici srednjih škola uz „Potvrdu o sufinanciranom prijevozu“ trebaju donijeti i ovjerenu Zamolnicu (u slučaju prve aktivacije, obvezna je fotografija uz Zamolnicu). Zamolnice se mogu ili podići na GPP-ovim prodajnim mjestima (C. Hadrijana 1, Trg A. Starčevića-pothodnik ili Gajev trg) ili preuzeti s GPP-ove web stranice.

Učenici koji ne koriste sufinancirani prijevoz, a prvi puta aktiviraju svoje mjesečne Butre, obvezni su na prodajna mjesta GPP-a, donijeti ovjerenu Zamolnicu s jednom fotografijom. Zamolnice se mogu preuzeti na službenim stranicama GPP-a: ggp-osijek.com, u izborniku „Kako napraviti Butru?“. Prodaja i nadopuna učeničkih mjesečnih Butri za mjesec rujan započinje 25. kolovoza 2018.

Učenici koji ne koriste sufinancirani prijevoz, a posjeduju Butru, svoje mjesečne kartice za rujan mogu nadopuniti od 25. kolovoza. Također su obvezni donijeti ovjerenu Zamolnicu, no to mogu obaviti bilo kada tijekom mjeseca rujna. Ako učenik tijekom rujna ne donese navedene dokumente za školsku godinu 2018./2019., u listopadu više neće moći obaviti nadopunu.

Sve učeničke kartice se mogu nadopunjavati i na prodajnom mjestu na Gajevom trgu.





Tekst: GPP Osijek
Foto: Dino Spaić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: