Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kod secesijskog zdenca: "Čitamo Arsena"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.08.2018. 9:09 
Naslov:  Kod secesijskog zdenca: "Čitamo Arsena"
17.08.2018. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

17. kolovoza bit će točno tri godine otkako je otišao Arsen Dedić, jedan od najvećih umjetnika, autora i kantautora ovih prostora.

17. kolovoza tri pjesnika iz skupine ''Na krajičku jezika'' obilježit će godišnjicu tako što će izaći van kod secesijskog zdenca u Osijeku i čitati Arsenovu poeziju. Onako intimno, bez ikakvih dodatnih rekvizita i tehnike. Samo mi i poezija.

Selekciju Arsenove poezije čitat će Slavko Babić, Bruno Koić i Mislav Bartoš, a i ako netko od vas želi pročitati pokoji Arsenov stih – uvijek je dobrodošao.

Počet će u 20 sati kod secesijskog zdenca (kod osječke promenade) te kroz otprilike sat vremena podsjetit se samo djelića ogromnog umjetničkog opusa kojeg je Arsen ostavio za sobom.

Arsen ne smije biti zaboravljen! Arsena se treba čitati! Vidimo se u petak, 17. kolovoza u 20 sati, kod secesijskog zdenca u Osijeku!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: