Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS OBŽ: Čuraj i HNS-ovci tradicionalno u Sarvašu dočekivali hodočasnike

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.08.2018. 9:40 
Naslov:  HNS OBŽ: Čuraj i HNS-ovci tradicionalno u Sarvašu dočekivali hodočasnike
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dvanaesti put zaredom, Županijska organizacija HNS-a Osječko-baranjske županije, Podružnica HNS-a Osijek i Stjepan Čuraj, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske, organizirali su podjelu napitaka hodočasnicima koji ovom rutom pješače Gospi od Utočišta u Aljmaš, na blagdan Velike Gospe 15.kolovoza.

Hodočasnici su već naviknuti na tradicionalno stajanje kod nogometnog igrališta u Sarvašu, na kojem su se okrijepili kratkim odmorom, toplim napitkom, vodom i sokovima, a dio sugrađanki i sugrađana iskoristili su prigodu i porazgovarali sa Stjepanom Čurajem.

Uz brojne članove i članice HNS-a napitke su dijelili i Žana Gamoš, zamjenica gradonačelnika grada Osijeka i predsjednica HNS-a Osijek, Vinko Ručević, predsjednik Županijske organizacije HNS-a i županijski vijećnik, Vladimir Ham, član središnjeg odbora HNS-a i vijećnik grada Osijeka, Marin Babić, dopredsjednik HNSa Osijek i vijećnik grada Osijeka, Samir Kovačević, predsjednik HNS-a Marijanci, Miroslav Jocić, predsjednik HNS-a Petrijevci, Bojan Tojagić, tajnik Županijske organizacije HNS-a i Željka Kolarić, tajnica HNS-a Osijek.

„Reakcije naših sugrađanka i sugrađana danas su jednako pozitivne i ohrabrujuće kao i davne 2007. godine, kada sam krenuo sa inicijativom dočekivanja hodočasnika, dok sam bio predsjednik Mladih HNSa Osijek. Danas nismo tu kako bi se bavili politikom, tu smo kako bi predstavili onu stranu politike u koju vjerujem, a to je politika na usluzi građankama i građanima“ poručio je Čuraj.



Tekst i foto: HNS OBŽ

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: